Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Εκδρομές για Τούμπα-15 ευρώ το εισιτήριο

Από τους συνδέσμους θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται τα 1.200 εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ. 
Οι ανακοινώσεις των συνδέσμων:
**Από αύριο (Τρίτη), μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία του Club για να προμηθεύεστε τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τούμπας. Τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 15 ευρώ για τη θύρα 8, η οποία θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Παράλληλα, μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή με τα πούλμαν του συνδέσμου, περνώντας από τα γραφεία Μεραρχίας 93-έναντι Πυροσβεστικής, ή στα τηλέφωνα 6984.453.090 και 6978.313.443. Ήδη το πρώτο πούλμαν έχει σχεδόν γεμίσει. Όλοι στο πλευρό των Λιονταριών στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
**Η Λέσχη Φίλων Πανσερραϊκού RED LIONS διοργανώνει την Κυριακή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της Λέσχης,  Ραιδεστού 52, καθημερινά 21:00-23:00.

2 σχόλια:

  1. To taksidi ksanarxizei.

    CHE GUEVARA CLUB ALL AROUND GREECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paidia kalutera na min katevainate....Den enow oti exw provlima alla ean perasoume me ti fener tha theloume oloi na paroume apo ena eisitirio k seis tha mas "fate" mia thura.

    ΑπάντησηΔιαγραφή