Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Υπέγραψε ο Παπάζογλου!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Τάσος Παπάζογλου καθώς ο 22άχρονος αμυντικός υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά θα παραμείνει δανεικός για έναν χρόνο στον Πανσερραϊκό.
Πέρα του Τάσου Παπάζογλου, ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει δανεικό στον Πανσερραϊκό και τον μεσοεπιθετικό Σουμπίνιο, τον οποίο οι Πειραιώτες απέκτησαν πρόσφατα από τον Εθνικό. Ο 22άχρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, λίγο πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Το σίριαλ απόκτησης του νεαρού στόπερ, ξεκίνησε επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά η υπόθεση είχε "παγώσει", καθώς δεν μπορούσε να βρεθεί η "χρυσή" τομή με τον πρόεδρο των Σερραίων, Πέτρο Θεοδωρίδη. Τελικά, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, ύστερα από τις καθοριστικές κινήσεις του Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος "έκλεισε" τον ταλαντούχο Έλληνα σέντερ μπακ.
(πηγή: http://www.redplanet.gr/html/ent/107/ent.274107.asp)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου