Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

" Όλος ο νομός...Πανσερραϊκός"

Σαν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν απόψε το σερραϊκό ουρανό, έλαμψαν οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού κατά την επίσημη παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας. Με τις ευχές όλων των Σερραίων, ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι πανέτοιμος για τη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα «Λιοντάρια» της ομάδας μας, όπως και οι νέες φανέλες του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, ενώ έγινε και η απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Νέων. Παράλληλα βραβεύτηκε και ο κ. Παπαδοθωμάκος μαζί με το γιο του καθώς αν και είναι από τη Μάνη, χρόνια τώρα η οικογένεια του είναι Πανσερραϊκός.
«Στις 12 Απριλίου στον αγώνα που αποχαιρετούσαμε τη Super League όλοι δώσαμε την υπόσχεση ότι πολύ γρήγορα θα επανέλθουμε και την υπόσχεση αυτή την τηρήσαμε. Εκείνη η χρονιά μας δίδαξε πολλά και φέτος προχωράμε δυναμικά. Ήδη ολοκληρώθηκαν δώδεκα μετεγγραφές και δύο ανανεώσεις και προχωρούμε, δεν σταματάμε, θα παλέψουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει στα μεταγραφικά. Θέλουμε πάντα ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα», είπε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Πέτρος Θεοδωρίδης, εμφανώς συγκινημένος από την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, ενώ ο προπονητής μας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πανσερραϊκού που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως και φέτος θα είναι και πάλι ο 12ος παίχτης. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι ο Πανσερραϊκός και του χρόνου θα είναι εκεί που του αξίζει, στη Super League».
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, Άρης Γαλανόπουλος.
«Πέρυσι περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις αλλά ευτυχώς ήταν πετυχημένη στο τέλος. Κρατάμε αυτό και κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι μια νέα χρονιά και όλοι μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα …πόδια μας ώστε η ομάδα μας να μην ξανατραβήξει ότι πέρασε πριν από δύο χρόνια. Ευχόμαστε η νέα εταιρεία που μας «ντύνει» να μας φέρει τύχη και όλοι μαζί σ’ ένα γεμάτο γήπεδο να πέσουμε στη «μάχη» της Super League».
Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος , Στέφανος Δημητριάδης, ενώ την εποπτεία της όλης διοργάνωσης είχε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, Νίκος Ιλανίδης.
(PANSERRAIKOS.EU)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου