Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Σενάρια για Μονσορό, Σουμπίνιο

Ακόμα δύο ονόματα προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα η "Goal" γράφει περί ενδιαφέροντος των "λιονταριών" για τον 29χρονο Γάλλο αμυντικό, Συλβέν Μονσορό, ο οποίος παραχωρείται δανεικός αλλά το συμβόλαιο του είναι πολύ μεγάλο(600.000) για να καλυφθεί από τον Πανσερραϊκό ο οποίος μπορεί να δώσει μάξιμουμ 200.000 στον παίκτη οπότε δύσκολα θα προχωρήσει το deal. Επίσης η "ΕΞΕΔΡΑ" αναφέρει δυναμικό μπάσιμο για τον 23χρονο Βραζιλιάνο Σουμπίνιο που κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος στη Β΄ Εθνική με τις εμφανίσεις με τη φανέλα του Εθνικού. Μάλιστα γίνεται αναφορά για πρόταση και στην ομάδα του Πειραιά(έχει συμβόλαιο ως το 2012) και στον παίκτη. Βέβαια η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ο Εθνικός τον κοστολογεί τουλάχιστον 500.000 ευρώ.

2 σχόλια:

  1. Πρόεδρε πάρε τον Σουμπίνιο μήπως φτάσουν τα διαρκείας τους άντρες του Λεωνπίδα κ πουλήσεις κανα μπλουζάκι από την μπουτίκ. Γιατί μόνο Μητσόπουλο μπλούζα δεν βγάλατε...Ότι στοκ είχατε σπρώξατε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή