Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν υπάρχει θέμα με το πέταλο..."

"Θεωρώ πως τα μέλη που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ δεν έπρεπε να φύγουν. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι βοήθησαν τον Πανσερραϊκό. Είχαν διαφορετική φιλοσοφία σε κάποια θέματα. Αυτοί που έμειναν δε το έκαναν ως στήριξη στον Πέτρο Θεοδωρίδη αλλά ως στήριξη στην ομάδα. Χθες εξέπνευσε η προθεσμία για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ και ανακοινώθηκε ότι θα γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Ο μεγαλομέτοχος θα έρθει άμεσα στις Σέρρες και μέσα σε 20 ημέρες θα οριστεί για να παρθούν οι αποφάσεις. Θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών εκ μέρος όλων των μελών του Δ.Σ γιατί βοήθησαν τον κ. Θεοδωρίδη όσο κανέναν άλλον πρόεδρο. Δε συμφωνώ με την αντίδραση των φιλάθλων. Έχουν γίνει λάθη αλλά δε φταίει μόνο ο πρόεδρος" είπε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ" ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Βασίλης Χρυσανθίδης.
Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με το νότιο πέταλο είπε: "Για το θέμα με το πέταλο μίλησαν πολλοί χωρίς λόγο. Το θέμα ανακινήθηκε χωρίς λόγο. Θα θυμάστε ότι είχαμε επισκεφτεί τον γενικό γραμματέα και τον υφυπουργό αθλητισμού και είχαμε υπόσχεση για 250.000 ευρώ μέσω του ΟΠΑΠ. Ο εργολάβος έπρεπε να παραδώσει το έργο σε τρεις μήνες, πήρε δύο παρατάσεις, δε πήρε τα χρήματα του και διέκοψε τις έργασιες. Νωρίτερα ο κ. Θεοδωρίδης έδωσε χρήματα στον εργολάβο για να καλύψει κάποια από τα έξοδα του. Ήρθε η τεχνική υπηρεσία του ΟΠΑΠ, έκανε έλεγχο του έργου και εντός της επόμενης εβδομάδας θα έρθει μέρος της χρηματοδότησης.  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο με τη λήξη του πρωταθλήματος. Επίσης για να λειτουργήσει η κερκίδα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός πλήρωσε τα υποστήλωματα και τη μελέτη. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα θα υπάρχει μετά το τέλος της σαιζόν αν δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες και δε δώσει ο δήμος τα χρήματα που θα χρειαστούν. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 600.000 ευρώ".

2 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ..
    ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ....ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.....ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.....ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΥΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΘΕΣΗ....ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή