Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

"Σέρρες και στη Β΄ Εθνική..."

"Οι παίκτες φταίμε για την κακή πορεία της ομάδας και όχι ο πρόεδρος. Όντως ξεκίνησα καλά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά ο κόσμος περιμένει από εμένα να πάρω τη μπάλα και να τους περάσω όλους. Δεν είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που τα κάνει όλα. Αν και δεν είναι τη στιγμής μπορώ να πω ότι έχω τρεις προτάσεις από την Ελλάδα και μια από την Κίνα αλλά εγώ θέλω να μείνω στον Πανσερραϊκό ακόμα και στη Β΄ Εθνική. Θα περιμένω να συζητήσω με τον πρόεδρο" είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΕΛΙΤΣ στα "Σερραϊκά Sports".

8 σχόλια:

  1. μακάρι να το λέει και να το εννοεί το οτι θέλει να μείνει..και να μην είναι οι κλασικές δηλώσεις ποδοσφαιριστή προς τα media..όταν ανήκει σε κάποια ομάδα..όλοι θα θέλαμε ένα Belic του χρόνου στην football Leage..φυσικά δεν εξαρτάται μόνο απο αυτόν αλλά και απο τις προθέσεις άλλων για το τι ομάδα θέλουν να κάνουν του χρόνου και τι στόχο θα έχουμε..μακάρι λέω εγώ να μπορέσει να μείνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poly pi8ano na paiksei stin Football League alla oxi ston PANSERRAIKOS. Isws ston OFI. O PANSERRAIKOS den peftei leme. To eipan oi Grafes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον αναλαμβανει καποια ευθυνη ,πραγμα που νομιζω οτι πρεπει να το κανουν ολοι οι παικτες δημοσια. Πάντως αν αξιζει ας μείνει γιατι είναι δυσκολο το πρωταθλημα της Β και θελει εμπειρους παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Καμενικια, ξερεις κατι που δεν ξερουμε??
    Πες μας αν ειναι, να παιζουμε αβερτα Πανσερραικο να κονομησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Paikse PANSERRAIKO apo dw k pera, alla prosexe se pio mats 8a paikseis x ok? Den peftoume se lew. Mexri kai ta deytera tou bazelou 8a kerdisoume, diplo stin plateia kai panygiriki paramoni me TELH entos edras kai apo8ewsi perouka...serras eisai be!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αβε πλακα με κανεις?
    ο πεθαμενος κλαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι μόνο πέρδεται, ειδικά αν του πιέσεις την κοιλιακή χώρα, αλλά είναι και σε στύση αλλά και σε εκσπερμάτωση, ενίοτε κι αφόδευση και διούρηση! Αλλά όλα αυτά ο πεθαμένος! ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είσαι! Δεν πέφτεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αβε πεφτς και παραπεφς!
    δεν υπαρχει και Αχιλλεας να αυξησει τις ομαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή