Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κινούνται νομικά Πανσερραϊκός και ΑΕΛ αν...

Συνεδριάζει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκα για να παρθούν αποφάσεις αναφορικά με το ποιές θα είναι οι δυο ομάδες που θα συμπληρώσουν την 16άδα της Σούπερ Λίγκα. Προβάδισμα έχουν ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας ωστόσο η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά αν δεν πάρουν τις δύο θέσεις.
Τι θα κάνει ο Πανσερραϊκός
Και ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά απόφασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα που θα θα ανεβάσει στην κατηγορία τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σταλεί στα μέλη του Δ.Σ. εξώδικο που θα προειδοποιεί ότι η ομάδα θα κινηθεί δικάστικά.Τι θα κάνει η Λάρισα
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Πληλαδάκης έχει αποφάσισει να κάνει αγωγή κατά της Σούπερ Λίγκα διεκδικώντας το ποσό των 15 εκάτ. ευρώ για διαφυγόντα κέρδη. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η Λάρισα κατέθεσε 17σελίδη εκθεση του καθηγητή νομικής, Στέλιου Σταματόπουλου, η οποία ανέφερε οκτώ λόγους για τους οποίους η Λάρισα πρέπει να μείνει στην κατηγορία.
Ο πρώτος ήταν το έγγραφο της UEFA που έφτασε τον περασμένο Μάρτιο στα γραφεία της ΕΠΟ και συγκεκριμένα στον επικεφαλή του τμήματος αδειοδότησης, Γ. Δημητρίου. Επίσης, μεταξύ άλλων επικαλείται τις αποφάσεις για τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλλιθέα που παρά το ότι βαθμολογικά είχαν υποβιβαστεί έμειναν σε Σουπερ Λίγκα και Foοtball League αντίστοιχα.


πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου