Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Θεοδωρίδης: "Θα καταθέσουμε τα δελτία"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός μίλησε στο Onsports λίγη ώρα μετά την απόφαση της Super League για άνοδο των Δόξας Δράμας, Λεβαδειακού. «Εγώ θα το προτείνω και αν δέχεται η Λάρισα, να καταθέσουμε τα δελτία και να αποχωρήσουμε από το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εμείς δεν παίζουμε στοίχημα, γι’ αυτό μας έβαλαν στην απ’ έξω. Θα πάμε στον Μπιτσαξή που τα κανονίζει όλα και θα τον ρωτήσουμε γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να μην παίζουμε στη Super League; Μήπως γιατί δεν παίζουμε στοίχημα; Για όλα φαίνεται ότι έφταιγε η Ηλιούπολη. Το σλόγκαν που θα βγει θα είναι: «Πού είναι ο Φάκος;». Σε ερώτηση για τις επόμενες κινήσεις, ο Θεοδωρίδης είπε: «Ό,τι χωράει θα το κάνουμε. Θα πάμε παντού. Είναι σκάνδαλο μετά από αθωωτικές αποφάσεις να δημιουργείται αυτό το σκηνικό. Φαίνεται ότι υπήρχε πολύ καλός σκηνοθέτης. Εγώ θα την κάνω την πρόταση να καταθέσουμε τα δελτία. Μπορεί να κοστίζει, αλλά εμείς ούτε στοίχημα παίζουμε, ούτε τίποτα. Ας ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο αυτοί που παίζουν στοίχημα».

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ.......... ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ΠΙΑ ....ΑΝΗΣΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε ολοι να τα παρατησουμε με αυτα που γινοντε...

    δεν με πειραξε που δεν μειναμε στην Α αλλα για πιο λογο να δικαιουντε να ειναι στην Α ΟΦΗ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ) ΔΟΞΑ(ΣΤΗΜΕΝΑ-ΧΑΡΤΙΑ)..καλα οι δραμινοι χεροντε τωρα αλλα ας μας πουν σε λιγους μηνες αν τους αρεσει το νεο τους ονομα...δλδ ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΗ...

    ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΑ...ΑΝΑΡΧΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή