Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Θεοδωρίδης: "Αν δε θέλει η ΕΠΟ να δώσει λύση θα συνεχίσουμε να τρέχουμε στα δικαστήρια"


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ", ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, σχολίασε την πρόταση για τις 18 ομάδες λέγοντας πως ήταν η μόνη λύση: "Ίσως και σήμερα υπάρξουν εξελίξεις. Έχουν συνάντηση αυτή τη στιγμή όπως ξέρω η Σούπερ Λίγκα με την ΕΠΟ οπότε μπορεί να ξέρουμε κάτ μέχρι το βράδυ. Ήταν μια πρόταση της τελευταίας στιγμής γιατί αποφασίσαμε πως όποιο δίδυμο και αν πήγαινε στη Σούπερ Λίγκα, οι άλλοι θα έκαναν εφέσεις και το πρωτάθλημα δε θα ξεκινούσε και πάλι. Έτσι προτείναμε αυτή τη λύση. Αν δε θέλει η ΕΠΟ να βοηθήσει, θα τραβιόμαστε στα δικαστήρια. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Κ.Α.Π γιατί είναι να γελάμε αν πούμε ότι αυτό το καλοκαίρι έχει υπάρξει τήρηση του Κ.Α.Π. Να δούμε την υπόθεση της Τρίπολης, του ΟΦΗ, των πλεϊ οφ; Οι ομάδες αθωώνονται με γελοία στοιχεία και λογικό είναι να γίνονται όσα γίνονται. Μέχρι τώρα έχουν παρθεί αποφάσεις...πασαλείμματα".
Όσο για τα εμπόδια της απόφασης που κάμφθηκαν: "Η απόφαση είχε τρία στοιχεία που έπρεπε να ξεπεραστούν. Πρώτον αν προλαβαίνουμε τις ημερομηνίες και το ξεπεράσαμε. Δεύτερον αν θα δεχόταν η NOVA να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω και αυτό έγινε αποδεκτό και τρίτον η ΕΠΟ. Αν θα δεχθεί να αλλάξει τον Κ.Α.Π, να δεχθεί και τις 18 ομάδες και να ισχύει αυτό και του χρόνου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου