Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Και μέσα σ' όλα...νίκη με 1-0 επί των Γιαννιτσών

Υπό το βάρος της κακής ψυχολογίας και της αγανάκτησης με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, οι παίκτες του Πανσερραϊκού κέρδισαν με 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι "ερυθρόλευκοι" ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν των νεοφώτιστων με 1-0 χάρη σε γκολ του Ορφανού στο 57΄ ενώ χάθηκαν ευκαιρίες με τους Κόντο, Στεφανίδη και Γκουέϊ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Τριανταφύλλου Κ, Ντα Κόστα(46΄ Ορφανός), Μιλένκοβιτς(78΄ Κoνέ), Σαλαμαστράκης, Γκόμεζ(85΄ Βουτσιάς), Στεφανίδης(65΄ Γκουέϊ), Ανάκογλου, Κόντος(70΄ Κυριακίδης), Βρούτσινα(46΄ Ντιόγκο), Παντελιάδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Θ, Σερέτης, Τέλλος, Σπαθάρας(84΄ Καρπούζης), Μπαξεβάνος(82΄ Χατζόγλου), Νταντίδης, Μπέκα, Γιόνδης(78΄ Τζεβελέκης), Τσίκος(55΄ Παντελίδης), Αλμπάνης(70΄ Μυλωνάς)
Δείτε το βίντεο από το panserraikara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου