Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Nαυάγιο με Νιφλόρ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou η περίπτωση απόκτησης του Βιλφρέντ Νιφλόρ από τον Πανσερραϊκό ναυαγεί και οι "ερυθρόλευκοι" είναι αναγκασμένοι να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις. Ο κύριος λόγος που δε φαίνεται να προχωράει η μεταγραφή του 28χρονου Γάλλου είναι η αρκετά μεγάλη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό. Από την αρχή ωστόσο ήταν γνωστό πως είχε απαιτήσεις και η Λίτεξ ενώ και το κασέ του περσινού πρώτου σκόρερ του Βουλγάρικου πρωταθλήματος δεν ήταν και ιδιαίτερα μικρό.

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον θα μπερδευτήκαμε στην διαφορά ευρώ με λέβα..είπαμε στην Βουλγαρία έχει φθήνα πράγματα λόγω νομίσματος..αλλά όταν πας να αγοράσεις τον 1ο σκόρερ του Βουλγαρικού πρωταθλήματος δεν σημαίνει ότι θα τον αγοράσεις και τζάμπα..!!Δεν ισχύει φυσικά πάντα το ότι πληρώνεις αυτό αγοράζεις..αλλά εμείς λειτουργούμε εδώ και χρόνια στο φθηνή και καλή λύση..!!πόσο συχνά μπορεί να μας βγαίνει αυτό δεν ξέρω..άραγε μας βγήκε τις 2 τελευταίες χρονιές στην super leage..?εμείς δηλαδη θα μπορούσαμε π.χ τον Μπούντιμιρ να τον αγοράσουμε όχι απο τον Εργοτέλη τώρα αν ήταν ελεύθερος σύμφωνα με την αξία του..χλωμό..χωρίς υπερβάσεις δεν μπορείς να σταθείς στο επίπεδο της Super leage..!!ΥΓ όλους τους μεταγραφικούς καλοκαιρινούς στόχους του Πανσερραικού η Κέρκυρα τους απέκτησε..λες να τους άρεσε περισσότερο το νησί..!!δεν νομίζω..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή