Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Παίρνει Μπαρή Ογλού η Ηράκλεια-Τέλος για τέσσερις

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαρή Αλή Ογλού(φωτό) είναι η Ηράκλεια. Ο 27χρονος μέσος σύμφωνα με ρεπορτάζ του golden3.gr θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΑΟ Χανίων μέχρι το τέλος της χρονιάς ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις δε θα σταματήσουν εκεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιχάλη Γαλακτερού που αγωνίζεται στη Παναχαϊκή ενώ αναλόγως με τις αποχωρήσεις θα γίνουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές. Πάντως παρελθόν πρέπει να θεωρούνται οι Βοζίκης και Ζυγκερίδης που δεν έπεισαν τον Γιώργο Μαραντά και θα επιστρέψουν στον Πανσερραϊκό καθώς ήταν δανεικοί ενώ την έξοδο είδαν και οι Τριανταφυλλίδης-Λιπίτκας. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.

1 σχόλιο:

  1. Βοζικης-Ζιγκεριδης...Καλα βε, αυτοι δεν μπορεσαν να παιξουν στην Γ εθνικη, παιξουν σον Πανσερραικο?
    Ειναι τα πριφημα "ταλεντα" της ομαδας νεων, που μας ζαλιζετε τα ουμπαλα καθε χρονο.
    Σαν να βλεπω τους Παπαδοπουλο-ασλανιδηδες και τους Σιδηροπουλο-Μουσικακηδες να βολοδερνουν σε καναδυο σε καμια Κοζανη ή Επανωμη..

    Ο Κραχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή