Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"Μαύρα" Χριστούγεννα

Δε θα μπορούσε να κλείσει με πιο άσχημο τρόπο η αυλαία του α΄ γύρου για τον Πανσερραϊκό καθώς πέρα από το δικό του κακό αποτέλεσμα στη Κρήτη, ήταν και η αγωνιστική των εκπλήξεων αλλά και των αουτσαϊντέρ. Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟ, η Ξάνθη 2-0 τον Άρη, η Κέρκυρα 2-1 τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής 2-0 την ΑΕΚ και ευτυχώς που υπάρχει και η Λάρισα για να κρατά τους "ερυθρόλευκους" στη 15η θέση. Με το μυαλό στη βαθμολογία λοιπόν θα κάνουν Χριστούγεννα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και οι παίκτες του γνωρίζοντας πως θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στους αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλιώς θα αναρωτιούνται πότε θα ξεκολλήσουν από τους 15 βαθμούς...

1 σχόλιο:

  1. αν σκεφτούμε οτι με 34-35 πόντους μπορείς να θεωρήσεις οτι κερδίζεις την κατηγορία..αυτό σημαίνει οτι στον 2ο γύρο θα πρέπει να μαζέψουμε 19-20 πόντους..δηλαδη 6 νίκες τούλαχιστον..και από την στιγμή που όλοι που έχουν τον ίδιο στόχο με σένα έχουν πάρει όλοι βαθμό βαθμούς..πρέπει να αποβάλεις κι εσύ τον κόμπλεξ της μικρής ομάδας όταν παίζει με τους θεωρήτικα ''μεγάλους'' και να πάρεις κι εσύ βαθμούς..τους χρειάζεσαι εξάλου..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή