Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους παίκτες...

ΡΑΝΤΜΑΝ: Τι άλλο από μια στολή του...μπάτμαν; Ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει συνηθίσει πλέον να γυρνάει όταν τον καλούν με το πρoσωνύμιο του ανθρώπου νυχτερίδα! Τη στολή μπορεί να τη φοράει και στους αγώνες αν και δε τη χρειάζεται για να πετάει.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έναν βάτραχο, ή ένα DVD με τα Pokemon και πρωταγωνιστή τον Πίκατσου.

ΑΜΟ: Ένα ΙΣΠΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ λεξικό για να μπορέσει επιτέλους να συνεννοηθεί με τις θαυμαστρίες του(σγουρομάλλες και όχι μόνο) στη μητρική του γλώσσα. Μπορεί να είναι ήπιων τόνων αλλά αυτές τον πολιορκούν.

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ: Ένα dvd με τα περσινά παιχνίδια του Εθνικού. Μπορεί να απορήσει αρχικά πόσο πολύ μοιάζει με εκείνον τον συνονόματο του που όταν εκτελούσε φάουλ η μπάλα περνούσε το τείχος, αλλά υπάρχει περίπτωση να θυμηθεί τον καλό του εαυτό.

ΜΑΓΟΥΕΝΕ: Ένα δωρεάν κούρεμα γιατί όσο να 'ναι με τέτοιο μαλλί δε παίρνεις εύκολα κεφαλιές.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Μια φανέλα του Ολυμπιακού. Έτσι απλά για να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι να τη φορέσει.

ΚΑΣΤΡΟ: Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας! Μπορεί να μην είναι Ο παικταράς, μπορεί να ακούει τα χίλια-μύρια αλλά έχει τόσες συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκ που άλλοι καλύτεροι δε θα τις κάνουν μέχρι να τελειώσουν τη καριέρα τους. Κλήθηκε και στην Εθνική.

ΝΤΑΛΕ: Ένα pro για να δουλέψει στα τελειώματα.

ΜΠΕΛΙΤΣ: Όπως ο Νίνης έκανε δώρο στον Λέτο, τέσσερις μπάλες, εμείς θα δώσουμε στον Σέρβο τρεις. Γιατί σίγουρα θέλει μια μπάλα μόνος του.

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: Ένα καρότο ή ένα χυμό καρότο ή ένα caroten ή στη τελική μια αφίσα του Σκόουλς.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Γυαλιά CARRERA σε διάφορα χρώματα για να τα προσθέσει στη συλλογή του.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Έναν πίνακα που να γράφει τη λέξη υπομονή με μεγάλα γράμματα.

ΑΛΒΑΡΕΖ: Ένα γεύμα...Goody's! Μαζί με τη κοπέλα του που τον χάνεις, που τον βρίσκεις εκεί είναι.( Όχι ότι είμαι και εγώ, περνώντας απ' έξω τον βλέπω).

ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ: Ένα καλάμι ψαρέματος που είναι και η αγαπημένη του συνήθεια.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου