Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"Με εμάς ανοίγουν τα μάτια τους"

Σκασμένος ήταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης μετά την ήττα της ομάδας και τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο ΟΑΚΑ. Αυτό γιατί και ο Πανσερραϊκός είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟ αλλά δε μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα ενώ κάτι παρόμοιο που συχετίζεται με τις δύο ομάδες(Πανσερραϊκό και Βόλο ντε) είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ. Καλή εμφάνιση ο Πανσερραϊκός αλλά ήττα και μετά από λίγες αγωνιστικές τον τσίμπησε ο Βόλος τον βαθμό. Μήπως όπως τα μάτια τους τα ανοίγουμε εμείς. Μήπως τους βοηθάμε και λίγο γιατί ο Μόνχε δε συγχωρεί! Σε αντίθεση με τον Νταλέ...

3 σχόλια:

  1. Αν η ομάδα δεν αποκτήση..ενα φορ ''κλάσης'' που να ξερει να ''σπρώχνει'' την μπάλα στα δίχτυα..εμείς θα κράταμε τις εντυπώσεις και οι άλλοι θα παίρνουν βαθμό ή βαθμούς..!!!Για κακή μας τύχη όμως στον πίνακα της βαθμολογίας με τις εντυπώσεις βαθμούς δεν παίρνεις..και στο τέλος να μην μας μείνουν πάλι μόνο οι εντυπώσεις..!!Στο θέμα του φορ η διοίκηση πρέπει να κάνει την υπέρβαση..ας ψώνισουμε απο βιτρίνα οχι από το ράφι..!!είδωμεν..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονίστε τις φιλίες σας, γιάτι χανόμαστε.Δώστε κάτι παραπάνω για μεταγραφή επιθετικού περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φίλαθλοι να δεις πόσο σκασμένοι είναι που για 4ο ματς φέτος η ΠΑΕ της ομάδας τους δεν παίρνει εισιτήρια για να βρεθούν εκτός έδρας στο πλευρό του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Μπορεί να μας πει κάποιος από την ΠΑΕ γιατί ΟΥΤΕ στο ματς κυπέλλου με τον Ολ. Βόλου ζήτησε ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εισιτήρια; Θα πάει η ομάδα για να συμμετάσχει σε μια τυπική διαδικασία κ δεν χρειάζονται παρείσακτοι κ φωνές αντίδρασης; Έχει τόσο σίγουρη την ισοπαλία η ΠΑΕ που θέλει να φέρει το ματς στα Σέρρας χωρίς φίλους του Βόλου; Ή δεν προλάβαινε ο κ. Μπιτζίδης να πάει στη συνάντηση για τα μέτρα τάξης; Η υπομονή εξαντλήθηκε. Και τα λόγια θα γίνουν πράξη κύριοι της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή