Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Eισιτήρια διαρκείας...β΄ γύρου!

Είθισται τα εισιτήρια διαρκείας να κυκλοφορούν το καλοκαίρι και μάλιστα η ζήτηση να αυξάνεται, στις πρώτες μεταγραφές. Οι καλοκαιρινές πωλήσεις δε χτύπησαν και ιδιαίτερα υψηλά νούμερα και για αυτό και φέτος, η διοίκηση του Πανσερραϊκού αποφάσισε να θέσει σε κυκλοφορία εισιτήρια διαρκείας και για τον δεύτερο γύρο! Ανάλογη κίνηση που έκαναν και αρκετές άλλες ΠΑΕ...

Αυτά θα κυκλοφορήσουν από τη Δευτέρα μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και φυσικά οι τιμές τους θα είναι μικρότερες από αυτές του καλοκαιριού κατά 50% τουλάχιστον στις περισσότερες θύρες μετά από πρόταση του νέου Γενικού Διευθυντή(Βασίλης Χρυσανθίδης από 1/1)  σε μια θύρα(στην 1) η μείωση να είναι ακόμα μεγαλύτερη για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερους φιλάθλους αντιλαμβανόμενοι πάντα και την περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Στον Πανσερραϊκό ποντάρουν ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, το… μενού περιλαμβάνει αρκετά και από τα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Οι τιμές:

Θύρα 1: 120 ευρώ
Θύρα 2-4: 200 ευρώ
Θύρα 3: 500 δερμάτινα – 250 πλαστικά
Θύρα 5-6: 100 ευρώ 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ έως και τις 3 Ιανουαρίου, τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, έχοντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου