Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Kαι πάλι για Επστάιν-Πανσερραϊκό

Στον χορό μπήκε και πάλι ο Πανσερραϊκός για την απόκτηση του Επστάιν. Μέχρι την Τετάρτη κλείνει το θέμα της παραχώρησης του. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και έχει ειδοποιηθεί από τον σύλλογο του Πειραιά να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι απλά, αφού την Κυριακή ο μάνατζερ του Επστάιν, Γιώργος Τσέλιος βρέθηκε στην Κέρκυρα με σκοπό να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας. Εκεί οι άνθρωποι της Κέρκυρας κατέθεσαν την πρόταση τους στον κ. Τσέλιο και πλέον είναι εν αναμονή της απάντησης του Επστάιν, μια απάντηση που θα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη και του Ολυμπιακού. Για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από την Σούπερ Λιγκ, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Πανσερραϊκό να βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παπάζογλου να παίξει κάποιο ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Όπως και να έχει μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με την Κέρκυρα να είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή για τον Επστάιν.
(πηγή:redplanet.gr)

3 σχόλια:

  1. καλη μαγκια θα ηταν να μας δωσουν σουμπινιο και επσταιν και να τους δωσουμε ανταλλαγμα τον παπαζογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PIO KALH MAGIA THA HTAN NA EMENE O PAPAZOGLOU KAI NA KOITAKSEI NA PAREI O PEROUKAS KANA PAIXTH THS PROKOPHS!
    O EPSTAIN KAI NA ERTHEI DE THA PEXEI BALA STON PANSERRAIKO GIATI APLA DEN THELEI NA ERTHEI!!!
    KSAFNIKA MAS EGINE KAI FIRMA O ABALOS POU DEN TON XEREI OUTE H MANA TOU!!!EXOUME GEORGIADAKI KAI TANDIC KAI DEN XREIAZOMASTE TON EPSTAIN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To kako einai oti oi dioskouroi poy anafereis einai toso sigoyroi gia to ametakinito tous poy mono me enan tetoion paikti stin omada kai kindyno na xasoyn tin thesi tous tha apofasisoun na paiksoyn epitelous to topi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή