Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Συμφωνία με Ζησόπουλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Μetrosport" ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει έρθει σε προφoρική συμφωνία με τον Γιώργο Ζησόπουλο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό λέει σε όσες ομάδες του...χτυπούν τη πόρτα λέει πως έχει συμφωνήσει με νεοφώτιστη ομάδα της Σούπερ Λίγκ και αυτή μάλλον είναι ο Πανσερραϊκός. Ο Ζησόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ξεκίνησε τη καριέρα του από τον ΠΑΟΚ όπου από το 2003 ως το 2005 είχε 17 συμμετοχές και από τότε μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στο Λεβαδειακό έχοντας 70 συμμετοχές και 2 γκολ.

3 σχόλια:

  1. εκατο φορες εχει τραυματιστει ο ζησοπουλος μεχρι σημερα..τουλαχιστον εαν ειναι να τον παρουμε να κελισουν και εναν πολυ καλο επισης στα χαφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι να έρθει να ανασκευάσει επίσημα τις προ 4ετίας δηλώσεις του κ να ζητήσει συγνώμη από τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ κ τον κόσμο του...αν θέλει να μείνει για καιρό κοντά μας. Άκου προτιμώ να κόψω τη μπάλα από το να πάω στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ...Και πήγες στον Κομπότη βρε αχμάκη...μεγάλη δουλειά...εκεί στην ΠΑΕ ας προσέχουν λίγο τις επιλογές τους! Δεν είμαστε γειτονιά, ούτε χρυσόψαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia mena xilies fores na pernoume apokleistika kalous paiktes apo eksoteriko. sigoura meta tha poun kai dio kales kouvedes gia tin omada giati einai spaniotato fainomeno elliniki omada na plironei stin ora tis kai na exei kai kosmo.o mesos abalos ellinaras paiktis den ektima oute ta avtonoita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή