Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Φέρνει Κόπινεν...

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα Νορβηγικά δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά σε πρόταση του Πανσερραϊκού στη Τρόμσο για τον Μίκα Κόπινεν, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι "ερυθρόλευκοι". Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ο Πανσερραϊκός τα βρήκε με την Τρόμσο και έτσι ο 32χρονος Φιλανδός κεντρικός αμυντικός αναμένεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε πως ο Κόπινεν είναι διεθνής και έχει κάνει καριέρα σε Γιάρο και Ρόζενμποργκ έχοντας και συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λίγκ.

8 σχόλια:

  1. Ara o Tasos katebainei. Aw elpisoume na pirame Gianni Papadopoulo ki oxi kana Epstain. An ke me proedro Perouka mallon o deyteros erxetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν σημαινει απαραιτητα οτι κατεβαινει.αν δεν ολοκληρωθει η μεταγραφη του στον οσφπ,συμπληρωθηκαν οι θεσεις στην αμυνα.αν τωρα παλι γινει η μεταγραφη μαλλον θα παρουμε και εκεινο τον γαλλο.προσωπικα θα προτιμουσα να τον διναμε και να περναμε δανεικο τον παπαδοπουλο η τον επσταιν η σουμπινιο (που μπορει να γινει μερος της συμφωνιας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Apo to Subinio ws ton Epstain to xasma einai megalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταγραφαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ενας δεξης μπακ, και η αμυνα ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!!.Αντε ξεκινηστε παλι οι γκρινιαρηδες και οι μιζεροι να βριζεται τον Θεοδωριδη.Αμπαλοι Ελληνες Αμπαλοι Σερραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιρναμε,οχι περναμε δανεικο :)

    καλος ο παικτης παντως,αλλα οσο καλη και να ειναι η αμυνα, η επιθεση ειναι αυτη που κανει την διαφορα.σεντερ φορ και επιθετικο χαφ τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μια εβδομαδα μεσα θα γινουν και αυτες οι μεταγραφες, που χρειαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πιο "διασημο" γκολ που εχει πετυχει ο Μικα Κοπινεν στο Τσαμπιονς Λιγκ.Με 1.90 υψος θα ειναι εγγυηση για το κεντρο της αμυνας.

    http://www.veoh.com/search/videos/q/chelsea+vs+rosenborg#watch%3Dv11726047JMhdRKR

    ΑπάντησηΔιαγραφή