Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο Ντιόγκο...του Πανσερραϊκού

Τον δικό του Ντιόγκο θα αποκτήσει ο Πανσερραϊκός καθώς απομένουν τα τυπικά πλέον για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, Ζορντάο Ντιόγκο, ο οποίος από τη πρώτη κιόλας προπόνηση άφησε άριστες εντυπώσεις σε προπονητή και παίκτες των "ερυθρολεύκων". Χαρακτηριστικά έλεγαν: "Δυνατός, γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση, καλή σέντρα, καλές προωθήσεις". Η εικόνα του, με όλα τα ελαφρυντικά βέβαια και στο φιλικό με την Καβάλα, ήταν αυτή που του έδωσε τη μεταγραφή. Παρότι έχει συμβόλαιο με τη Ρέικιαβικ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και έτσι τελειώνει η αναζήτηση στη θέση του...αριστερού μπακ.

3 σχόλια:

  1. MΠΑ ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ...ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ (ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΝΤΙΟΓΚΟ")... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΡΟΝΙ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΥ "ΓΑΒΡΟΥ" ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ που βλεπω ξερεις μονο να κρητικαρεις και να ειρωνευεσαι ολα οσα συμβαινουν στην ομαδα.Ολα σου ξυνιζουν και ολα σου βρωμανε.Σε εσενα απευθυνομαι.Εσυ που χρεισημοποιεις την λεξη "αγελαστος", εσυ που λυπηθηκες τοσο πολυ με την ανοδο που καταφερε ο Θεοδωριδης, 2η φορα συνεχομενη.Εσυ που περιμενεις στην γωνια να χαρεις σε καθε στραβο συμβει η νομιζεις οτι συμβαινει.Αντε αλαξε ομαδα αν δεν γουσταρεις.Γινε Ηρακλης να κανεις παρεα τον Ο.Φ.Η στην Β' του χρονου.Αντε γιατι το παρατραβηξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly sostos o proigoumenos filos gia mia merida kollimenon pou kolimpane stin mizeria diarkos.grafe sixnotera mipos kai akousoun tipote

    ΑπάντησηΔιαγραφή