Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

O Mαουενέ και ο...Μαβενέ!!!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μαουένε με τον Μαβενέ; Μήπως είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής και παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ως είδηση από την εφημερίδα "Goal" με διαφορετικό όνομα; Για προσέξτε λίγο... 

--------------------------------------------------------------

26 Ιουνίου 2010: Δημοσίευμα του "Goal"
Στη λίστα και ο Μαουενέ 
"Δύο κεντρικοί αμυντικοί, δύο αμυντικά χαφ και ένας ή δύο τερματοφύλακες είναι οι προτεραιότητες για τα «Λιοντάρια», που για τη θέση του στόπερ εξετάζουν μεταξύ άλλων τον 30χρονο (16-7-1979) Γάλλο Γιουλ Αλιντορ Μαουενέ (φωτό). Ο Μαουενέ έχει μακρά θητεία στα αγγλικά γήπεδα, αρχικά με τη φανέλα της Ντέρμπι Κάουντι (2001-2004) και της Πρέστον, όπου αγωνίστηκε μέχρι και φέτος. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχει λήξει και αναμένεται η απόφαση του Κοκότοβιτς".
(www.goalday.gr)

2 Aυγούστου 2010: Δημοσίευμα του "Goal"
Θέλει Mαβενέ
Mετά τον Iσπανό Πάμπλο Aμο ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να φέρει και ένα Γάλλο προκειμένου να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό το κέντρο της άμυνάς του στην προσπάθειά του για όσο το δυνατόν γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στη Super League. O λόγος για τον Γιουλ Aλιντόρ Mαβενέ , τον 31χρονο στόπερ, ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια έχει φάει με το... κουτάλι τις μικρές κατηγορίες της Aγγλίας, ενώ μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα της Πρέστον και στο τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος. Oι πληροφορίες που έρχονται από τις Σέρρες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της μακεδονικής ομάδας έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και τις επόμενες μέρες περιμένουν την απάντησή του. Πλην της συγκεκριμένης πρότασης, οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις τους, καθώς στο... τραπέζι έχουν πέσει και λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό μέρος.
Oι συστάσεις που συνοδεύουν τον Γάλλο είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για ένα παίκτη ο οποίος παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Kαέν (αγωνίστηκε στη Λανς μόλις για πέντε ματς) ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Aγγλία, καθώς από ηλικία 21 ετών αγωνίζεται στο Nησί. Tα χαρακτηριστικά που τον έκαναν γνωστό και απαραίτητο σε όσες ομάδες αγωνίστηκε είναι ο δυναμισμός στο παιχνίδι του, καθώς και η ευκολία του να χειρίζεται τηn μπάλα τόσο στον αέρα (τον βοηθούν και τα 186 εκατοστά του) όσο και στο έδαφος. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Aγγλία έχει... γεμάτες χρονιές με εξαίρεση τη σεζόν 2006-07 όταν και τραυματίστηκε σοβαρά (υπέστη ρήξη χιαστών) σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Πρέστον κόντρα στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγκάστηκε να παραμείνει εκτός μάχης για όλη τη χρονιά.
Πέραν της συγκεκριμένης ατυχίας, ο Mαβενέ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς για τηn Nτέρμπι Kάουντι τη σεζόν 2003-04, ενώ μετά τα «κριάρια» αγωνίστηκε στην Πρέστον όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Λίγο μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου του πρότεινε ανανέωση του συμβολαίου για έναn ακόμη χρόνο με μειωμένες οικονομικές αποδοχές, πρόταση την οποία απέρριψε. Aγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν τις τελευταίες μέρες ότι και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του, χωρίς ωστόσο να έχει και πολλές πιθανότητες να τον κάνει δικό της".
(www.goalday.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Καταλαβαίνω ότι είναι περίοδος αδειών αλλά να υπάρχει μια συννενόηση...

8 σχόλια:

  1. Να ερθει ειναι αρκετα καλος παιχτης.Ασε που η Τσαμπιονσιπ της Αγγλιας ανωτερη της Ελληνικης Σουπερ Λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se ligo tha arxisete na ksanagrafete ta idia oloi k me alla onomata gia na exete kati na grafete giati metagrafes de vlepw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαουενε ειναι η προφορα του ονοματος στα Αγγλικα.Ενω Μαβενε ειναι στην γλωσσα του παιχτη τα Γαλλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai, o prwtos p to egrapse milouse me profora preston k o deuteos me profora lans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai einai kalos paiktis makari na erthei,alla olo amintikous pernoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξελινησαμε με τερματοφυλακες, συνεχιζουμε με αμυντικους,
    με μια εξαιρεση τον Βρουτσινα που ειναι φορ, αλλα του αρεσει να παιζει και απο τα αριστερα.Χρησιμοποιει και τα 2 ποδια..
    Ο Σουλιμανι της Αουστρια που ειναι μεσος,εχει ψιλο κασε και προσπαθουμε να το ριξουμε, θα δειξει και μακαρι να ερθει τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o broutsina perissotero mou kanei gia aristero extrem para gia senter for

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βρουτρινα παιζει και τις 2 θεσεις.Και απο αριστερα αλλα και φορ.Πιο πολυ φορ ειναι ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή