Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Φιλικό...διαμαρτυρίας

Οι σχέσεις του "Che Guevara Club"  και των "Xanthi fans" είναι γνωστή και έχει αποδειχθεί και σε προηγούμενους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, όταν οι φίλαθλοι είχαν περάσει και πάλι τα δικά τους μηνύματα. Αυτό έγινε και στο χθεσινό φιλικό με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι στο επίκεντρο. Οι δύο σύνδεσμοι ανήρτησαν ένα πανό το οποίο ανέφερε "ΜΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΠΙΛΑΒΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ" και αυτό αποτέλεσε αφορμή για τον διαιτητή να διακοπεί για δύο φορές ο αγώνας προκειμένου να κατέβει το πανό το οποίο ωστόσο δεν έγραφε κάτι υβριστικό ή προσβλητικό για αυτό και δε κατέβηκε ποτέ.
Επίσης οι φίλαθλοι της Ξάνθης ανήρτησαν πανό στους ίδιους ρυθμούς που ανέφερε: "ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" ενώ υπήρχε και πανό που "ψήφιζε" ναι στις μετακινήσεις οπαδών που θέλει να σταματήσει η πολιτεία.
φωτό: panserraikara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου