Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Γκόμεζ...και άλλοι πέντε!

Ασχέτως με τις κινήσεις που γίνονται προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν και τον προγραμματισμό τους ενόψει Football League και αυτός περιλαμβάνει μια κλεισμένη μεταγραφή συν άλλες πέντε. Ο κλεισμένος είναι ο Έντισον Φρανσίσκο Γκόμεζ Μπεντανκούρ όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό από τις 11 Ιουλίου(Κοντά σε Γκόμεζ ο Πανσερραϊκός). Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει προσύμφωνο και αναμένεται μέχρι τις 19 Αυγούστου να έρθει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις. Από εκει και πέρα οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να κάνουν ακόμα πέντε τουλάχιστον κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ με την απόκτηση βασικών ποδοσφαιριστών στις θέσεις που θέλει ο Γιόσου Ουρίμπε.

1 σχόλιο:

  1. Βρισκόμαστε πλεον σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας, οι ομάδες σιγά σιγά αρχίζουν να αποκτούν μορφή,το πρωτάθλημα ξεκινά στις 25/09 και το ρόστερ της ομάδας μας είναι φτωχότατο.Δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη ούτε μια μεταγραφή αξιώσεων, την ώρα που άλλες ομάδες που θα κηνυγήσουν την άνοδο όπως η Λάρισα και ο Ηρακλής πραγματοποιούν αρκετές αξιόλογες μεταγραφές(Μπόα Μόρτε,Νεμπεγλέρας,Μιχαηλίδης,Αραμπατζής,Γουόρντ,Μελισσάς και άλλοι)η δική μας ομάδα για άλλη μια σεζόν κινείται στο περιθώριο, με δοκιμές παικτών και ποδοσφαιριστές αγνώστους να έρχονται απο κάθε γωνιά της υδρογείου δήθεν για να κάνουν την διαφορά.Ποιά διαφορά????Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει!!!Με το σκεπτικό της διοίκησής μας και τις κινήσεις που κάνει, δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους ανόδου φέτος.Απο μια άποψη καλύτερα να μείνουμε στην Β.Γιατί να ανεβαίνουμε στην Α και μετά να ξαναπέφτουμε τελευταίοι στην Β, με ρόστερ για κλάμματα και πληθώρα διοικητικών λαθών?Δύο φορές έτσι την πατήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή