Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

To ξέρεις μ'αρέσεις...

Η εικόνα του Πανσερραϊκού χθες στο ΟΑΚΑ ήταν απλά…η χαρά του φιλάθλου. Όλη η Ελλάδα είδε μια ομάδα ακομπλεξάριστη, να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας φάσεις δουλεμένες μέσα από τις προπονήσεις και μπορεί να μη κέρδισε βαθμούς αλλά κέρδισε χειροκρότημα και αναγνώριση. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό. Ο Πανσερραϊκός έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια. Το σκορ δε το μαρτυρά αλλά σίγουρα όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι θα μπορούσαν άνετα να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για το γεγονός πως άξιζε κάτι παραπάνω. Δε στήθηκε κανένα λεωφορείο μπροστά από την εστία, δεν οπισθοχώρησαν ακόμα και μετά το 1-0 φοβούμενοι συντριβή και απλά έπαιξαν μπάλα. Για ακόμα μια φορά αυτή η ομάδα απέδειξε πως έστω και έτσι, ελλιπής, έχει τα φόντα να πετύχει πολλά. Είναι σπουδαία υπόθεση με μετρημένους ποδοσφαιριστές να κάνεις τόσα πράγματα. «Μπαρτσερραϊκός», «ομάδα playstation» ήταν μερικά από τα πιο πολυγραφημένα σχόλια στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε όποιο βαθμό βέβαια είναι υπερβολικά αντικατοπτρίζουν έστω μια μικρή πραγματικότητα της εικόνας στο μέγεθος του ελληνικού πρωταθλήματος. Δε νομίζω να υπάρχει φίλαθλος του Πανσερραϊκού που να στεναχωρέθηκε με την προχθεσινή ήττα. Δε βλέπεις κάθε μέρα ομάδες της δυναμικότητας του Πανσερραϊκού να μπαίνουν στο ΟΑΚΑ και να παίζουν τον ΠΑΟ σα τη γάτα με το ποντίκι. Φοβερό passing game, απίστευτοι συνδυασμοί, τρεξίματα, σωστά μαρκαρίσματα αλλά επειδή οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, αυτές τις είχαν οι γηπεδούχοι. Όταν σου δίνονται οι κάποιες ευκαιρίες και δε μπορείς να τις μετατρέψεις σε γκολ τότε δε μπορείς να περιμένεις πολλά. Ο Πανσερραϊκός τελείωσε τον αγώνα με 12 σουτ και όμως δε μπόρεσε να σκοράρει και φυσικά αν δεν έκλεινε τα μάτια ο Μάνταλος στη φάση του 39΄ με το χέρι του Πλεσίς τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Πόσες ευκαιρίες να κάνει μια ομάδα στο ΟΑΚΑ για να πάρει αποτέλεσμα; Αν κάποιος έριχνε μια ματιά στα στατιστικά μετά τον αγώνα χωρίς να ξέρει τις ομάδες, δύσκολα θα μάντευε ότι μια εξ αυτών ήταν ο Πανσερραϊκός. Αυτή η ομάδα με έναν επιθετικό διαλογής θα έκανε πολλά περισσότερα πράγματα όχι μόνο χθες, αλλά στο πρωτάθλημα. Θα είναι κρίμα και άδικο να υποβιβασθεί αυτή η ομάδα. Μπορεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτό το ποδόσφαιρο του Πανσερραϊκού να είχε αντίκτυπο και στην βαθμολογία αλλά εδώ είναι Ελλάδα και μετρά πολύ περισσότερο η ουσία. Πάντως τα κέρδη ήταν αυτά και πολλά περισσότερα γιατί σχεδόν όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Ήταν βέβαια και το κίνητρο αλλά αν δε μπορείς αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Και πλέον στροφή στον Πανιώνιο. Αγώνας έξι βαθμών. Το κλασσικό και τέλος. Η νίκη είναι επιτακτική για να κλείσει ο πρώτος γύρος με θετικότατο πρόσιμο.

Υ.Γ: Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τη συνεννόηση φιλάθλων-διοίκησης. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν 1.600χλμ και να μη μπορούν να δουν τον αγώνα. Αυτή είναι η οργάνωση που λέμε και ξαναλέμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου