Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Κάνουμε νέους φίλους μήπως δούμε άσπρη μέρα!

Νέες δηλώσεις από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη που απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. "Επειδή έχουμε χορτάσει από τους παλιούς φίλους καλό θα είναι να κάνουμε νέους μήπως δούμε άσπρη μέρα", υποστήριξε και άφησε υπόνιες για τον προπέρσινο υποβιβασμό...Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή Δίκη στο Blue Sky υποστήριξε:
"Να ζητήσουμε συγνώμη γιατί είχαμε το θράσος να βγάλουμε ανακοίνωση. Επειδή έχουμε χορτάσει από τους παλιούς φίλους καλό θα είναι να κάνουμε νέους μήπως δούμε άσπρη μέρα στην επαρχία.
Πρόπερσι πέσαμε κατηγορία και είχαμε τους παλιούς φίλους. Πέσαμε από έναν διαιτητή ονόματι Γερμανάκο. Ο κ. Μαρινάκης στα συμβούλια της Σούπερ Λίγκας παίρνει πάντα θέση υπέρ των μικρών ομάδων".

1 σχόλιο:

  1. Τουε νέους "φίλους" σας πρόεδρε, τους πληρώνουν ήδη οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, κι ευτυχώς μέχρι στιγμής μόνο με αποκλεισμό από τις κερκίδες κι απειλές δημόσιες κ μη. Ελπίζω να μην την πληρώσουμε ακριβά μια μέρα με τους χειρισμούς σου στην ΠΑΕ. Δεν είμαστε στο 1990. Οι ψευτομαγκιές, οι δηλωσάρες, η υπεροψία, η μεροληψία κλπ που σε ακολουθούν ρίξανε μια φορά την ομάδα. Αυτή τη φορά μπορεί να "ρίξουν" τους φιλάθλους της όμως...αν σ' ενδιαφέρει η ύπαρξή τους κι όχι η τσέπη τους! Στα γράφω γιατί τα γραπτά μένουν...και πριν έρθουν τα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗ κ ΠΑΟ...για το καλό όλων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή