Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Από εδώ και μπρος όλοι..."choco Πανσερραϊκός"

Με στόχο να γίνει η αγαπημένη συνήθεια όλων των Σερραίων, το σοκολατούχο γάλα «Choco Πανσερραϊκός» βρίσκεται πλέον στα ψυγεία όλων των σερραϊκών καταστημάτων. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα έγινε πράξη από τη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με τη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. και σήμερα έγινε η επίσημη παρουσίαση.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Χρήστος Μέγκλας αρχικά παρουσίασε το όραμα της σερραϊκής ομάδας, τονίζοντας ότι για την υλοποίηση του καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια.  «Στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ υπάρχει ένα όραμα καλύτερης οργάνωσης σ’ όλα της τα τμήματα, νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και ενός νέου γηπέδου, που αποτελεί όνειρο όλων των φιλάθλων. Για την επίτευξη όλων αυτών χρειάζονται χρήματα, συνεργασίες, στήριξη από τους φιλάθλους.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα να συνεργαστεί με τοπικές επιχειρήσεις του νομού και στον κατάλογο αυτών έρχεται τώρα να προστεθεί η μεγάλη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. . «Η πρόταση για το σοκολατούχο γάλα που φέρει το όνομα «Choco Πανσερραϊκός»  έγινε από τον πρόεδρο της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας, κ. Τσινάβο και η ΠΑΕ δάνεισε το όνομα και το σήμα. Το προϊόν θα υπάρχει στα ψυγεία όλων των καταστημάτων και πιστεύουμε ότι θα στηριχθεί απ’ όλους τους Σερραίους και κυρίως από τους νέους που προτιμούν πάντα το σοκολατούχο γάλα αλλά και γιατί όχι και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό σοκολατούχο γάλα θα γίνει το αγαπημένο όλων καθώς παράγεται από τη μεγαλύτερη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία, η εμβέλεια της οποίας επεκτείνεται και στα Βαλκάνια. Θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοπόρες συνεργασίες, όπως παγωτό με το σήμα της ομάδας μας και ευχόμαστε αυτή η αρχή να οδηγήσει και σε νέες συνεργασίες με άλλες σερραϊκές επιχειρήσεις. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι Σερραίοι να στηρίξουν το νέο αυτό προϊόν γιατί έτσι θα στηρίξουν και την ομάδα που θα έχει έσοδα από τη διακίνηση του γάλακτος  αλλά και την ΚΡΙ-ΚΡΙ, αυτής της γαλακτοβιομηχανίας που μας κάνει όλους περήφανους».
Παίρνοντας το λόγο ο διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της ΚΡΙ – ΚΡΙ, Γιάννης Νότας εξέφρασε την προσδοκία  ότι το «Choco Πανσερραϊκός» θα γίνει η καθημερινή συνήθεια όλων των νέων του νομού.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε συνεργασία με τη βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, προχώρησαν στη σύλληψη, σχεδίαση και υλοποίηση μιας πρωτότυπης ιδέας για τους μικρούς φίλους της ομάδας το σοκολατούχο γάλα «Choco Πανσερραϊκός». Το «Choco Πανσερραϊκός» είναι ένα σοκολατούχο γάλα 400 ml από 100% φρέσκο σερραϊκό γάλα και έχουμε την προσδοκία να γίνει η καθημερινή συνήθεια όλων των νέων του νομού Σερρών. Πρόκειται για ένα προϊόν που θα παράγει και θα διακινεί η ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που σημαντικό μέρος των εσόδων από την πώληση των προϊόντων θα ενισχύει την αγαπημένη μας ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσει στο δύσκολο έργο της για επιτυχή πορεία στη Super League. Έτσι απολαμβάνοντας ένα «Choco Πανσερραϊκός» στηρίζουμε την ομάδα μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νότας και συνέχισε λέγοντας: «Το «Choco Πανσερραϊκός» είναι το δημιούργημα μιας συνέχειας μια άριστης συνεργασίας που ξεκίνησε από την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στη Super League το 2008. Είναι ακόμη μία ενέργεια της ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της εταιρείας να στηρίζει θεσμούς και δραστηριότητες του νομού Σερρών. Το σοκολατούχο γάλα έχει τοποθετηθεί στα καταστήματα του νομού Σερρών από τις 4 Δεκεμβρίου και θα βρίσκεται στο σύνολο των καταστημάτων του νομού που έχουν τη δυνατότητα να διακινούν γαλακτομικά προϊόντα. Θα στηρίξουμε και από τις δύο πλευρές με προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικό υλικό, κληρώσεις και ότι είναι δυνατόν να γίνει η καθημερινή και αγαπημένη συνήθεια των παιδιών. Θέλω να πιστεύω ότι το «Choco Πανσερραϊκός» είναι μόνο η αρχή για μια σειρά από προϊόντα που μπορούν και θα πρέπει να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα στη Super League». 
(panserraikos.eu)
ΣΧΟΛΙΟ: Μεγαλώνει, μεγαλώνει...γερουούς φιλάθλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου