Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

O Σίντζιτς έρχεται αλλά και κάποιος φεύγει...!

Ο ερχομός του Ούρος Σίντζιτς αύριο το βράδυ στις Σέρρες θα δώσει τη λύση που επιθυμεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στη μεσαία γραμμή αλλά παράλληλα θα κινήσει και τη διαδικασία αποχώρησης για έναν από τους ξένους του Πανσερραϊκού. Ο Σέρβος όπως είναι λογικό καταλαμβάνει θέση ξένου και από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη καλυμμένες και τις 5 θέσεις μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών που δικαιούνται με τους Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Τάντιτς και Αμπουμπακάρι πρέπει να προχωρήσουν σε μια αποδέσμευση προκειμένου να γίνει μεταγραφή. Αυτό επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει κάποια άλλη...οδός. Η μεταγραφή δε γίνεται πλέον να χαλάσει, ο Αμπουμπακάρι και ο Τάντιτς παρότι φρεσκοπαντρεμένοι με Ελληνίδες δε γίνεται ξαφνικά να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα γιατί είναι μια χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία όποτε το μόνο ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι ένα: Για ποιον χτυπάει καμπάνα; Δια της μεθόδου της απαλοιφής δύο είναι οι τελικοί υποψήφιοι...Τώρα μένει να δούμε ποιος θα πάρει τον δρόμο της εξόδου!

4 σχόλια:

  1. Γιαί ρε συ Κώστα, οι Μπανγκουρά και Μπρίτεζ είναι κοινοτικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα, υπάρχει και ο Άλβαρεζ που είναι Ουρουγουανός και καταλαμβάνει θέση ξένου αλλά και ο Μπρίτεζ. Ο Μπανγκουρά είναι δηλωμένος ως Βέλγος στην Superleague, ο Κάστρο ισπανός, οπότε με την αποχώρηση του Μπρίτεζ λύνεται το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στο σχόλιο 9.17: Ο Μπανγκουρά που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει στην ομάδα είχε Βελγικό διαβατήριο ενώ και ο Μπρίτες που επίσης έχει αποχωρήσει είχε Ισπανικό διαβατήριο.

    Απάντηση στο σχόλιο 9.37: Ο Αλβάρεζ έχει Ιταλικό διαβατήριο. Οι 5 θέσεις ξένων που έχει δικαίωμα να διατηρεί στο ρόστερ του ο Πανσερραϊκός καταλαμβάνονται από τους Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Τάντιτς, Αμπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας φύγει ένας από τους δανεικούς, και ας είναι παντρεμένος με Σερραία(ούτε μας ενδιαφέρει).Όποτε θυμάται "παίζει μπάλα".

    Καλά αυτός που έγραψε για τον 'Αλβαρεζ, τι να πω.Ο Πάμπλο όχι μόνο πρέπει να μείνει σαν δανεικός, αλλά και να τον πάρουμε σαν μεταγραφή.Το συμβόλαιο του με την Ρετζίνα λήγει 31.6.12, αν δεν ανέβει στην Σέριε Α, θα είναι πιο εύκολο να τον κρατήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή