Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Tρελό σενάριο για τράμπα Βέλλιου, Γκαλίτσιου, Μονιάκη, Ανάκογλου

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σενάριο αναπτύχθηκε σήμερα τόσο στις Σέρρες όσο και στον Πειραιά  ανταλλαγή ποδοσφαιριστών μεταξύ Ηρακλή-Ολυμπιακού και Πανσερραϊκού σε στύλ...ΝΒΑ. Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου ίσως και από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και για αυτό προτίθεται να δώσει στον Πανσερραϊκό χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα. Πως πάει λοιπόν το σενάριο; Ο Ολυμπιακό θελει να πάρει τον Απόστολο Βέλλιο από τον Ηρακλή δίνοντας χρήματα και δανεικό τον Γιώργο Γκαλίτσιο(ειδικά τώρα που πάει ο Μανιάτης).  Στη συνέχεια παραχωρεί δανεικούς στον Πανσερραϊκό τον 22χρονο αριστερό μπακ Μανώλη Μονιάκη που υπογράφει σήμερα τετραετές συμβόλαιο όπως και τον νεαρό επιθετικό που τώρα αγωνίζεται στον Ηρακλή ,αλλά δεν επιθυμεί να παραμείνει, για τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ίσως είναι και πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά ακούστηκε.

1 σχόλιο:

  1. ''μετά ξυπνήσαμε κάναμε ενα καφέδακι και σκεφτόμαστε το ωραίο όνειρο που είδαμε..!!''..πέρα από την πλάκα αν μπορέσει να γίνει τέτοιο deal δεν είναι καθόλου άσχημο για την φετινή χρονιά..αλλά κάνεναν παίχτη δικό μας θα έχουμε..?ή θα ξεπουλήσουμε εμείς και θα γεμίσουμε δανείκους που το καλοκαίρι θα φύγουν..ΜΕΤΑ ΤΙ?..αυτο φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός της αξίας του Βέλιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή