Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται με πρόταση για Γεωργιάδη η ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών δεν αποκλείεται ο Πανσερραϊκός να δεχθεί δελεαστική πρόταση και για ακόμα έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργιάδη που σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις την φετινή χρονιά και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων αλλά κυρίως της ΑΕΚ. Μάλιστα ο ίδιος με δηλώσεις του στο exedrasports.gr τόνισε ότι γνωρίζει για τον ενδιαφερόν από τις εφημερίδες χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Πανσερραϊκό ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ συν κάποιους παίκτες ως δανεικούς ή έναν ως ελεύθερο προκειμένου να υλοποιηθεί η μεταγραφή. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Πέτρου Θεοδωρίδη αν δεχθεί ή όχι γιατί ακόμα και τώρα να μη γίνει η μεταγραφή, αυτή η σαιζόν είναι η τελευταία του Γεωργιάδη στον Πανσερραϊκό.

1 σχόλιο:

  1. όταν δίνεται η ευκαίρια σε ένα νέο παίδι όπως Γεωργιάδης που έχει τιμήσει την φανέλα και το έχει δικαιολογήσει με τις εμφανίσεις του..δεν στέκεσαι εμπόδιο όταν του δίνεται η ευκαιρία να κάνει ενά μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του..!!απλά αφού το συμβόλαιο του λήγει αυτή την σεζόν κοιτάς και εσύ να βγείς κερδισμένος..αναπληρώνοντας το κενό που πρόκειται να δημιουργηθεί σε περίπτωση μεταγραφής του..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή