Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Φιλοξενoύμενοι φίλαθλοι...τέλος!

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δηλώνοντας ντροπιασμένη από την εικόνα στις κερκίδες και τη συμπεριφορά προς τους Σερραίους φιλάθλους, ενώ αποφάσισε πως από εδώ και στο εξής οι φιλοξενούμενοι δε θα παίρνουν εισιτήρια: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους και νιώθει ντροπιασμένη προς τον φίλαθλο κόσμο των Σερρών για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Σερρών στον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, όπου οι  φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έκαναν «κατάληψη» στις θέσεις διαρκείας των Σερραίων φιλάθλων με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και την ιδιωτική ασφάλεια, οι οποίες δεν μπόρεσαν να επιβληθούν όπως έπρεπε και απλά έβλεπαν παθητικά τα όσα συνέβησαν.  Μάλιστα προς αποφυγήν άλλων τέτοιων συμβάντων, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόφαση της να μην παραχωρεί από δω και στο εξής εισιτήρια σε καμία ομάδα, αφού δεν μπορούν να τηρηθούν οι κανονισμοί και οι νόμοι, σύμφωνα με αυτά που ζήσαμε στο χθεσινό αγώνα.  Η απόφαση αυτή τίθεται σε ισχύ από τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ όπου και επίσημα ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζήτησε την επιστροφή των εξακοσίων εισιτηρίων που είχαν δοθεί."

4 σχόλια:

  1. kai emeis pou 8eloume na doume apo konta thn omada mas ti ftaime kurie 8eodoridh e?kai ti mas noiazei ti kanoun oi paoktsides e?na mhn dhnete allh fora eishthria stous paoktsides,dwsate stous areianous dwsate stous gaurous kai stous paoktsides kai twra lete oxi stous aektshdes?an einai dunaton giati mas sterhte na doume thn omada mas apo konta eksalou emeis den eimaste san tous paoktsides gia auto kurie 8eodoridh parte pisw thn apofash giati mpwrei na ginoun pragmata kai den 8a ftaine oi aektshdes eksalou 8a er8oun ekdromois apo olh thn voreio ellada kai pote oi aektshdes den mphkan stis 8ures twn serrewn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς οι αεκτσήδες εξ αρχής δεν είχατε το δικαίωμα να πάρετε εισιτήρια διότι στον πρώτο γύρο η αεκ δεν είχε αφήσει στους φιλάθλους του Πανσερραϊκού να μπούνε στο γήπεδο. Το ίδιο ισχύει και για τους παναθηναϊκούς.
    Για τους παοκτσήδες και τους ολυμπιακούς αυτούς δεν πρέπει η αστυνομία ούτε στην πόλη να έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαιμού φίλαθλοι-οπαδοί που βαφτίζοντε Αεκτζήδες και το γήπεδο της Αεκ δεν ξέρουν τι χρώμα είναι και κατά που πέφτει..να λένε και ένα ευχαριστώ που τους δίνει την ευκαιρία να βλέπουν την ομάδα που της οποίας με το δικό τους το μυαλό είναι φίλαθλοί-οπάδοι..αν θες να δεις την ομάδα σου δεν εχείς παρά να πας στην Αθήνα μια βόλτα..ενά τσιγάρο δρόμος ειναί..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Emeis den eimaste sa ta paokia alla an den mas dwsete eisitiria 8a kanoume ntoy..." Re megale diabazeis ti grafeis?...mia apo ta idia eiste oloi k malista oi perissoteroi pou erxeste stis 7-8 eiste genitsaroi. Sas sixa8ikame pia. To deixnei ki i NOVA. Etsi eidame ki emeis to mats tis Rizoupolis

    ΑπάντησηΔιαγραφή