Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τοπίδης: "Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από τον χειμώνα"

Τις πληροφορίες που ήθελαν την ΑΕΚ και τον Γιώργο Γεωργιάδη να έχουν έρθει σε συμφωνία, διέψευσε ο μάνατζερ του παίκτη, Παύλος Τοπίδης, με δηλώσεις του στο «sd.gr», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη ύστερα από τις επαφές που έγιναν τον χειμώνα. Αυτή τη στιγμή λείπω στο εξωτερικό και δεν έχω ενημερωθεί ότι έχει προκύψει κάτι καινούργιο». Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, παραδέχθηκε πως ο πελάτης του βλέπει με «καλό μάτι» την προοπτική να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ένωση, τονίζοντας: «Από τη στιγμή που υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες και ολοκληρωθούν με επιτυχία θα το έβλεπε με ικανοποίηση».
Σύμφωνα με το aek365.gr, το οποίο επικοινώνησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, για να ακούσει και την πλευρά του Πανσερραϊκού, στο συγκεκριμένο θέμα, ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας των Σερρών, δεν επιβεβαίωσε τα περί συμφωνίας, ωστόσο ούτε θέλησε να διαψεύσει τα σενάρια, παρότι και του ζητήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Λακωνικότατος, απάντησε χαρακτηριστικά: «Αν θα έχουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε επίσημα», ήταν τα λόγια του.

3 σχόλια:

  1. αν δεν προσγειωθει ο γιωργακης τον βλεπω να παιζει του χρονου στην ηρακλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ase re megale einai fanero oti 8elei na fugei apo esas kai eksalou ti na kanei na katsei na paizei me thn hlioupolh?giwrgo mhn tous akous aytoi se evrizan ela sthn aekara mas na paiksei sigoura eurwph kai 8a eisai kai vasiko kai me ton manolo 8a veltiw8eis sigoura!

    ΑπάντησηΔιαγραφή