Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Aνάκογλου για Ολυμπιακό και Γεωργιάδης για ΑΕΚ!

Έτοιμος να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των δύο golden boys του Πανσερραϊκού φέρεται να είναι ο Πέτρος Θεοδωρίδης καθώς χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο μεγαλομέτοχος των "λιονταριών" προχωρά άμεσα τις συζητήσεις για την πώληση των δύο ποδοσφαιριστών και προς διαφορετικές κατευθύνσεις μάλιστα. ;Eτσι και αλλιώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης επ ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα για βραβεία και αδειοδοτήσεις φέρεται να είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πάντως ο Δημήτρης Ανάκογλου φαίνεται ότι παίρνει τον δρόμο για Πειραιά και για τον Ολυμπιακό όπως ανέφεραν άλλωστε και ρεπορτάζ της ομάδας του Βαλβέρδε τις προηγούμενες ημέρες ενώ όσον αφορά το φλέρτ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Γεωργιάδη, αφού δεν καρποφόρησε τον Γενάρη, πολύ πιθανόν να γίνει τώρα.

3 σχόλια:

  1. Με την παραιτηση των τριων δεν εχει την δυνατοτητα διαπραγματευσης μεταγραφης ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.Αυτος ηταν ο λογος που εγινε ο πολεμος με τα τηλεφωνα την Παρασκευη το βραδυ!!!Αναψαν τα τηλεφωνα Βενετια-Σερρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giwrgo ela sthn aekara kai 8a eisai vasikos ela na proponh8eis kai na veltiw8eis me ton manolo,se perimenoume sthn aekara mas giwrgo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω αυτος ο περδικιδης ολα τα ξερει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή