Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κούτλας: "Δεν επεδίωξα προβολή"

"Για να πω την αλήθεια δε μου άρεσε η δημοσιοποίηση του θέματος, το οποίο είναι σε πρωίμο στάδιο. Ήταν κάτι που δε το θέλαμε και δε το επιδιώξαμε. Δε θέλουμε προβολή, απλά να επενδύσουμε στο ποδόσφαιρο" είπε ο Κώστας Κούτλας σε δηλώσεις του στη "Metrosoport".

4 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΛΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΛΟΥΣΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ .ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΥΣΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΛΑΣ . ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Κούτλας ειναι τοσο ασχετος με το ποδοσφαιρο οσο λενε , τα κορακια της Β' Εθνικής θα τον φανε ζωντανο και δυστυχως μαζί και τον Πανσερραικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν ειστέ Θεοδωρικοί δεκτόν..!!αν είστε ομώς από αυτούς που χρωστάνε όσους μιλάνε Ελληνικά και ξαφνικά σας έπιασε το Πανσερραικό σας σθένος επειδή έχετε άλλο σκοπό και πράγμα στο μυαλό σας..!!αμ δε..!!Αλήθεια Κων/σταντίνε λες να υπαρχούν γιαλατζί Πανσερραικοί οι οποίοι δεν θα χαρούν καθόλου με μια πιθανή πώληση του Πανσερραικού ή ακόμη ακόμη με την παραμονή του Θεοδωρίδη..????θα ήθελα αν είναι δυνατόν την τοποθέτηση σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή