Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Πανσερραϊκός-Καβάλα(1-0): Βασικά...κέρδισε

Χωρίς να εντυπωσιάσει και όντας ικανοποιητικά καλός για να επιβληθεί αυτής της Καβάλας, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 1-0 τους "αργοναύτες" παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Χαλκερό αλλά δε προκρίνεται στην επόμενη φάση(χιουμοράκι, είχε χάσει με 2-0)!!! Σε έναν μέτριο αγώνα που γενικώς κινήθηκε σε χαμηλές ταχύτητες και με τη Καβάλα να μη μπορεί σε ολόκληρο αγώνα να κάνει υποψία φάσης, ο Πανσερραϊκός εμφανίζοντας λιγότερο τις αδυναμίες του, απέδειξε πως αν γίνουν οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν και δουλευτεί θα παρουσιάσει ένα ικανοποιητικό σύνολο. Η νίκη απέναντι στη Καβάλα και η εμφάνιση δεν οδήγησε σε διαφορετικά συμπεράσματα σε σχέση και με τα προηγούμενα φιλικά. Ναι μεν αλλά είναι η υπόθεση για τον Πανσερραϊκό. Καλή αμυντική λειτουργία και αυτή τη φορά στάθηκαν καλύτερα και τα άκρα στα οποία όμως δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Συγκεκριμένα ο Κοκότοβιτς πρέπει να ήταν μια ανάσα από το "καρδιακό επεισόδιο" όταν είδε τον Γαλανόπουλο να δέχεται χτύπημα και να σωριάζεται. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι γνωστά. Με αυτούς τους παίκτες που έχει και την απουσία του βασικού αμυντικού χαφ δε μπορεί να παίξει το σύστημα που θέλει οπότε να 'χαμε, να 'λέγαμε και από εκεί και πέρα η τριάδα με Μπέλιτς-Βρούτσινα-Γεωργιάδη ή Τάντιτς είναι καλά δουλεμένη, βγάζει προσπάθειες αλλά μετά τον Βρούτσι-γκολ στη θέση κρούσης υπάρχει το χάος. Ας μας δώσει κανέναν επιθετικό η Καβάλα που ξεκίνησε με δύο, μπήκαν άλλοι δύο ως αλλαγή, ακόμα δύο καθόταν στον πάγκο και υπήρχε και ένας υπό δοκιμήν! Τέλος πάντων. Ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται για τη 4η αγωνιστική. Δηλαδή αρχές Οκτώβρη. Το είπε και ο Κοκότοβιτς άλλωστε ότι στα 3 πρώτα παιχνίδια δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Οπότε αν σε 13 ημέρες κάνουμε 4 μεταγραφές μπορεί να ελπίζουμε ότι τότε ίσως να είμαστε και έτοιμοι.


ΓΚΟΛ:
24΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρούτσινα και 1-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος (Κόντος), Παντελιάδης, Ανάκογλου (Αμπουμπακάρι), Άμο (Μαβενέ), Κάστρο (Βοσκόπουλος), Γεωργιάδης (Τάντιτς), Μπέλιτς (Σαββίδης), Βρούτσινα (Ασλανίδης), Παπάζογλου, Λεοζίνιο (Τριανταφύλλου).

ΚΑΒΑΛΑ: Βαγιέχο (Κατεργιαννάκης), Πετκάκης (Σκλιοπίδης), Ντουγκλάο (Θεοδωρέλης) Τόμασιτς, Πάτερσον (Λίμα), Ντικρόκ (Σιόντης), Ντιέ (Οικονόμου), Ονουάτσι (Τσίγκλερ), Γιάννου (Βουτσίσεβιτς), Ναζλίδης (Σόκοτα), Αλεξάντροβιτς (Δρόσσος)
(φωτό πηγή: sport24.gr)

To γκολ του Βρούτσινα(βίντεο: panserraikara.gr):

2 σχόλια:

  1. Έχουμε χαρακτηριστικά χρονοτριβήσει στο συμπλήρωμα του ρόστερ και τα κενά στην ομάδα είναι εμφανή.Η έλλειψη ενός ικανού δεξιού οπισθοφύλακα,ενός καλού αμυντικού χαφ σε ρόλο κόφτη(αφήνει υποσχέσεις ο Τριανταφύλλου αλλά είναι ακόμη άπειρος),ενός επιτελικού μέσου που να παίρνει πρωτοβουλίες και ενός δεύτερου φόρ περιοχής είναι εκκωφαντική.Αργήσαμε αν και δεν καταδικαζόμαστε απο αυτό γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες με τις οποίες δείχνουμε να είμαστε στο ίδιο καζάνι(Αστ.Τρίπολης,Πανιώνιος,Καβάλα,Ηρακλής,Ολ.Βόλου και Κέρκυρα)έχουν εξίσου αργήσει στην πλήρωση των ρόστερ τους.Σε κάθε περίπτωση όμως επιβάλλεται να τελειώνουμε με τις μεταγραφές και να μην αφήσουμε κανένα κενό γιατι σίγουρα θα το πληρώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω απολυτα σε αυτα που ειπες συν ενα αριστερο μπακ (δεν ξερω τι θα κανουν με τον ντιογκο).διαφωνω παντως με την αποψη οτι ολες αυτες οι ομαδες βραζουν στο ιδιο καζανι γιατι και ενισχυονται πολυ η λιγο και ορισμενες απο αυτες εχουν στρωμενη ομαδα σε μεγαλο βαθμο.ξυπνηστε εκει στην παε και κλειστε 3 παικτες αμεσα,ξεκινανε οι επισημες υποχρεωσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή