Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Φοράει τα "ερυθρόλευκα" ο Σουμπίνιο

Παίκτης του Πανσερραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρινάλντο Σουμπίνιο όπως άλλωστε σας έχει ενημερώσει αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες το "pestoagorimou". Σήμερα το απόγευμα ο Βραζιλιάνος αναμένεται να φτάσει στις Σέρρες με τη γυναικά του προκειμένου να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας και να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του. Mάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει το παρών στη προπόνηση. Πάντως όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του πάνε τα ερυθρόλευκα(φορά τη φανέλα της Λεϊσόες).
Δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Σουμπίνιο στην Πορτογαλία:

3 σχόλια:

  1. Όλοι οι σαψάληδες της Σαλονίκης στις 5.30 στο αεροδρόμιο να υποδεχθούμε το Σουμπίνιο κ στις 7 στο γήπεδο οι των Σερρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποδεχτούμε τον δανεικό του γαύρου; Τώρα μάλιστα κάναμε ομαδάρα! Αφού πήραμε τον Σουμπίνιο!
    Ο Βασίλης είμαι γιατί σε βλέπω ότι θέλεις όλοι να μιλάμε με ονόματα. Σερραίος γαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ από ποιά ομάδα θες να δανειστούμε; Καλύτερα να τον αφήναμε να έρθει με τ' αμάξι του κ να του πετούσαμε μπυρόκουτα...Γιατί σε χάλασε η υποδοχή; Πήγαμε 5 άτομα να τον καλωσορίσουμε. Τί έπρεπε να του χώσουμε μπουνίδι; Εσύ όταν τον δεις κράξε τον! Ομαδάρα δεν θα μας κάνει ο Σουμπίνιο γιατί ποτέ δεν πρόκειται να γίνουμε ομαδάρα! Αν θες να γίνει όμως αγόρασέ την κ φέρε όποιους θες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή