Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο "Σούμπι" είναι εδώ...

Τα σενάρια έδωσαν τη θέση τους στα γεγονότα και από σήμερα ο Σουμπίνιο είναι παίκτης του Πανσερραϊκού. Λίγο πριν τις 19:30 και όντας..."Άγγλος" στο ραντεβού του, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας για να κάνει τη πρώτη του προπόνηση. Δίχως να χάνει χρόνο ο Βραζιλιάνος εντάχθηκε κατευθείαν στο πρόγραμμα των υπολοίπων δείχνοντας διάθεση να προσαρμοστεί γρήγορα ενώ φρόντισε σε κάποιες φάσεις να δείξει και την αναμφισβήτητη ποιότητα του και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ηράκλεια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή και όπως είναι λογικό "έδεσε" με τον έτερο Βραζιλιάνο, Λεοζίνιο και την υπόλοιπη λάτιν παρέα και πλέον τον περιμένει η επίσημη φανέλα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
O Σουμπίνιο στη πρώτη του γνωριμία με τον Κοκότοβιτς.
Προετοιμάστηκε και μπήκε στη...μάχη!
Και φυσικά το απαραίτητο "καλώς όρισες"...

2 σχόλια:

  1. TO PALIKARI EXEI BROMOPODARO!!EINAI ARISTOS TEXNITHS THS BALAS KAI ME EKSERETIKO SOUT!!!FOBERI TEXNIKH KATARTISH KAI THA BOITHHSEI TON PANSERRAIKO STO KRATIMA THS BALAS KAI STHN DIMHOURGIA FASEWN!!!AN PROSTHESOUME KAI THN KATHETH PASA POU LEIPEI APTHN OMADA TOTE MAS KANEI ENAN OLOKLHROMENO EPITHETIKO POU ELEIPE APTON PANSERRAIKO!MAZI ME LEOZINHO THA APOTELESEI MIA EKSERETIKH LYSH STHN EPITHESH!!!!BRAVO STON PEROUKA GIA TO EKSERETIKO DEAL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "ΣΟΥΜΠΙ" ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ (ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ). ΡΕ ΣΥ ΚΩΣΤΑΚΗ,(ΑΣΧΕΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΣ Ο "ΣΟΥΜΠΙ" ή ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΪ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΑΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή