Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Διλμπέρης: "Δεν είναι εχθρός του Πανσερραϊκου ο Γάζωρος"

Στο Serresgoal.gr μίλησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης που μεταξύ άλλων άπαντησε και στο θέμα του Δημοτικού γηπέδου με τη συγκατοίκηση Πανσερραϊκού-Γαζώρου: "Δεν ασπάζομαι την άποψη ότι ο χλοοτάπητας θα χαλάσει για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η παρουσία του κ. Μέγκλα ως υπευθύνου εγγυάται πως ο αγωνιστικός χώρος θα βρίσκετε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεύτερον γιατί για εμάς δεν είναι εύκολο να δίνουμε ουσιαστικά παιχνίδια εκτός έδρας. Η παρουσία μας είναι ανάγκης γιατί θα θέλαμε να παίζουμε στο Γάζωρο. Σκεφτείτε ότι οι παίκτες πατούν το γήπεδο μια ώρα πριν και μετά αποχωρούν. Για όλους είναι δύσκολο και πρέπει να αλληλοστηριχθούμε. Ως Παναγιώτης Διλμπέρης θέλω να πω ότι όλοι στηρίζουμε τον Πανσερραϊκό, είναι η κορωνίδα του ποδοσφαίρου. Ο δυνατός Πανσερραϊκός κάνει καλό σε όλους. Όμως αυτός ο Πανσερραϊκός δείχνει να έχει εγκλωβιστεί σε αυτή την πολεμική ενάντια στον Εθνικό Γαζώρου και μη δίνει βάση σε άλλα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δεν είναι ο Εθνικός Γαζώρου εχθρός του Πανσερραϊκού".
Κατά τα άλλα ανέφερε πως ο στόχος παραμένει ίδιος: "Να κάνει ο Γάζωρος αισθητή τη παρουσία του, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να έχει μια γρήγορη παραμονή" ενώ όσον αφορά τον αγώνα με τον Τηλυκράτη σημείωσε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι και όλοι μας έχουν χρίσει φαβορί. Μια ομάδα που άλλαξε προπονητή είναι πιο επικίνδυνη. Πρέπει να εφαρμόσουμε την σωστή τακτική, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Αν λείψει ένα από αυτά θα έχουμε πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου