Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη Θεοδωρίδη για την θέση αντιπροέδρου α΄


Διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των δύο αντιπροέδρων της Ένωσης με τον Πέτρο Θεοδωρίδη να καταλαμβάνει την θέση του πρώτου αντιπροέδρου (με 7 ψήφους) και τον Στέλιο Σφακιανάκη ( - με 5 ψήφους) του δεύτερου. Οι υποψήφιοι, πάντως, ήταν τρεις καθώς ναι μεν δεν κατέβηκε ο Αλέξης Κούγιας, όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς, αλλά στη θέση του μπήκε ο Νίκος Σαλευρής (έλαβε μόλις δύο ψήφους). Έτσι, δεν χρειάστηκε να διενεργηθεί και δεύτερη (επαναληπτική) ψηφοφορία και οι δύο πρώτοι σε ψήφους κατέλαβαν με ομόφωνη απόφαση τις ισάριθμες θέσεις των αντιπροέδρων…
Το άλλο στοιχείο που αξίζει αναφοράς ήταν οι πολλές απουσίες, αφού στο Δ.Σ. συμμετείχαν μόλις 15 από τους 24 που είχαν δικαίωμα ψήφου (η ΕΠΟ ήταν παρούσα, αλλά δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία).
πηγή: apollon1891.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου