Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα για ντέρμπι...

Το πρώτο Σερραϊκό ντέρμπι στη Football League2 θα γίνει την Κυριακή στις 14:00 στο γήπεδο της Ηράκλειας μεταξύ του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου αλλά και του Εθνικού Γαζώρου. Οι δύο ομάδες πριν καλά-καλά "ζεσταθούν" στις μάχες του πρωταθλήματος ετοιμάστηκαν για έναν δύσκολο αγώνα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δε πάνε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές σε φιλικά και ο ένας έχει παρακολουθήσει τον άλλον και σε άλλα παιχνίδια οπότε νικητής, αν θα υπάρξει, θα είναι αφενός...ο πιο καλός ο μαθητής και από την άλλη ο πιο τυχερός.
Οι γηπεδούχοι έχουν ως ομάδα την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς αλλά και ένα τελείως διαφορετικό σύνολο ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι νεοφώτιστοι, έχουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πολύ εμπειρία στις τάξεις των παικτών. Η μάχη των δύο πάγκων έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεταξύ των..."άψητων" Βαγγέλη Τούσκα και Παναγιώτη Διλμπέρη και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου