Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Δημητρίου: "Να είμαστε σοβαροί"

Για την δυσκολία της αναμέτρησης του Πανσερραϊκού κόντρα στον Διαγόρα μίλησε στη mikriliga.com ο Παύλος Δημητρίου, γιατί μπορεί η ομάδα του να είναι φαβορί αλλά πρέπει να το αποδείξει κιόλας: ''Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί την Κυριακή, γιατί αυτά τα παιχνίδια εγκυμονούν κινδύνους και κρύβουν παγίδες για ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Έχουμε τρία σερί παιχνίδια στις Σέρρες και αντιμετωπίζουμε αυτή τη συγκυρία ως μια καλή ευκαιρία για συγκομιδή βαθμών".
Όσον αφορά τα μεταγραφικά ανέφερε: "Πρέπει να γίνει καλός σχεδιασμός μεταγραφικά, να αποφευχθούν οι λάθος επιλογές. Να υπάρχει δηλαδή πληρότητα και ισορροπία στο ρόστερ, να ενισχυθούμε στις θέσεις που πραγματικά πρέπει. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε ονόματα, αλλά θέλουμε έναν μέσο για τη θέση του Ορφανού, που στάθηκε άτυχος και πιθανότατα κάποιο παίκτη για τα πλάγια''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου