Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Συμπεράσματα μετά το 0-0 κόντρα στον Πιερικό

Αν δεις το ποτήρι...μισοάδειο μετά την ισοπαλία(0-0) του Πανσερραϊκού στη Κατερίνη μπορείς να καυτηριάσεις για ακόμα μια φορά την μέτρια ως κακή απόδοση της ομάδας και να ξαναναφέρεις τα ίδια προβλήματα που παρουσιάζει το σύνολο, κυρίως μεσοεπιθετικά γιατί η 1,5 ευκαιρία δεν αποτελεί προϊόν παραγωγής μιας ομάδας με την ποιότητα που έχει ο Πανσερραϊκός και με τους στόχους που έχει.
Αν δεις το ποτήρι...μισογεμάτο, σίγουρα μπορείς να πεις ότι από τη στιγμή που δε μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον να μη χάνεις. Το να παίρνεις ένα βαθμό εκτός έδρας σε μια έδρα όπως αυτή του Πιερικού, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, δεδομένων των συνθηκών, είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ποιος λέει όχι. Από το ολότελα βασικά καλή και η Παναγιώταινα!
Βέβαια είπαμε πως ο Πανσερραϊκός πρέπει να προσπαθήσει στο επόμενο διάστημα, μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, να πάρει ότι περισσότερο μπορεί γιατί τα κουκιά των παικτών είναι μετρημένα και τα προβλήματα είναι πολλά. Φυσικά και η δήλωση του Σούλη Παπαδόπουλου, ότι είδε τον Πανσερραϊκό να παίζει αμυντικά όσο ποτέ άλλοτε, έχει σημασία, αλλά στο τέλος θα κριθεί. Είπαμε ότι και ο σκοπός αγιάζει μέσα! Πρέπει όμως να τον βοηθήσεις λίγο και εσύ...

3 σχόλια:

  1. Με την ομάδα έτσι όπως είναι, με τους παίκτες που ήρθαν από την Β και Γ εθνική και με τον προπονητή έτσι όπως είναι και μετά από τους πρώτους πέντε αγώνες, μόνο για Β εθνική κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόμιζα θα λεγες πάλι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μισογεμάτο μπορείς να το κρίνεις αν δεχτείς οτι έτσι είναι η Β εθνική αλλά μισοάδειο το κρίνεις εξίσου πως αν θέλεις να λεγέσαι ομάδα που σκοπός της είναι να πρωταγώνιστήσει πρέπει να δείχνει οτι έχει το ένα κλικ παραπάνω ανεξαρτήτος αποτελέσματος.Ελπίζουμε να το δούμε στην συνέχεια!Πάντως και ο Πιερικός δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο και μάκαρι έμεις να τον κάναμε να φαινεται έτσι!φυσικα εμεις περασαμε και απο την Καισαριανή αλλά η Βαθμολογία δείχνει στους ίδιους αγώνες Γιαννιτσά και Επανωμη να σε καβαλάνε....συνεχίζουμε πάμε για το 2*3=6 στην έδρα μας να αποκαταστήσουμε την τάξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή