Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Άξιοι εκπρόσωποι...

Αν η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται τότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά από τους εκπροσώπους του Σερραϊκού ποδοσφαίρου στη Football League2 καθώς καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσαν να έχουν, πάντα τηρουμένων των αναλογιών. Ο Εθνικός Γαζώρου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και μετατρέποντας, επιτέλους, τις ευκαιρίες του σε γκολ, έδειξε στον Αετό Σκύδρας ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Με πρωταγωνιστές τους Πεχλιβανίδη και Παναγιώτη Καλογιάννη και όλους τους υπόλοιπους στη...μηχανή στήριξης, οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη έδειξαν ότι έχουν την ποιότητα όταν βρεθούν σε καλή μέρα και εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου, να πετύχουν πολλά. Από την άλλη, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας είχε δύσκολο έργο εξ αρχής κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο αλλά τελικά απέδειξε ότι έχει τις ικανότητες να παίρνει με τον τρόπο του και τέτοια παιχνίδια. Το γκολ του Κουβελόγλου στο 43΄ αποδείχθηκε αρκετό και το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να ξέρει τις δυνατότητες της και να μπορεί πάντα να κάνει και το κάτι παραπάνω. Όσο για την Αναγέννηση, αν και είχε σημαντικές απουσίες έμεινε όρθια στην Κρανούλα χάρη στη δύναμη της, στο πάθος της, στην ψυχή της...στο Σαμουηλίδη και τον Πιπινίκα. O τερματοφύλακας είδε την εστία του να παραβιάζεται από τον πρώην συμπαίκτη του, τον Γαϊδαρτζή αλλά κάπου εκεί είπε και stop, ενώ ο Πιπινίκας φρόντισε να ανοίξει λογαριασμό.
Και τα καλύτερα έρχονται. Ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα μεταξύ Ηράκλειας και Γαζώρου, αλλά και δοκιμασία της Αναγέννησης στην Καλαμαριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου