Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Θέλει Τομάς για Σούπερ Λίγκα-Κοιτάει και Γκαρσία, Πορτίγια


Περιμένοντας τις εξελίξεις όσον αφορά την προοπτική συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμος προκειμένου να βάλει σε λειτουργία το μεταγραφικό του πλάνο, αν βέβαια όλα κυλήσουν έτσι όπως περιμένουν οι “ερυθρόλευκοι”. Το βέβαιο είναι, όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, πως σε μια τέτοια περίπτωση είναι δεδομένο πως θα γίνουν 5-6 αξιόλογες κινήσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο. Σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ και όχι μόνο υπάρχουν επαφές με διάφορες πλευρές γιατί αν βγει η απόφαση και είναι θετική, δεν υπάρχει και μεγάλο χρονικό περιθώριο. Τα νέα ονόματα που μπαίνουν στη λίστα προέρχονται από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τον Άρη. Οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του 25χρονου(04/01/1986) Γάλλου αμυντικού, Χαβιέ Τομάς που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλίας με την οποία είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ την περσινή σαιζόν ενώ φέτος αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες στα προκριμάτικα του Europa League, όντας όλο αυτό το διάστημα ένας από τους διακριθέντες παίκτες της ομάδας. Νωρίτερα ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός(1.94) αγωνιζόταν στη Λιγκ2 με τις φανέλες της Γκενιόν αρχικά και στη συνέχεια της Τουρ.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" ο Πανσερραϊκός κοιτάζει επίσης, διακριτικά βέβαια, δύο περιπτώσεις παικτών του Άρη που δείχνουν να μην υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον Σάκη Τσιώλη. Ο λόγος για τους Νάτσο Γκαρσία και Κρίστιαν Πορτίγια. Μάλιστα ο 30χρονος Βολιβιανός αμυντικός χαφ ήταν να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα ωστόσο από τη στιγμή που δε βρήκε άλλο σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του παρέμεινε στο ρόστερ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του και οι “κιτρινόμαυροι” δε θα ήταν αρνητικοί σε έναν εκ νέου δανεισμό του. Άλλωστε ο Ροναλντ Λαζάρο Γκαρσία Γιουστινιάνο, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ανόρθωση. Με τη φανέλα του Άρη μετρά από το 2006, 89 συμμετοχές και 6 γκολ. Μάλιστα είναι και 21 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. 
Όσο για τον Πορτίγια, είναι 23 χρονών, αποκτήθηκε πέρυσι τον Γενάρη από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και έχει 11 συνολικά συμμετοχές με τον Άρη ωστόσο ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή φαίνεται να τον “τρώει”. Aπό τη στιγμή λοιπόν που ο Πανσερραϊκός θα μπορεί να πάρει παίκτες και από άλλες ομάδες, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο, έστω και με τη μορφή δανεισμού για έναν από τους δύο παίκτες του Άρη.

4 σχόλια:

  1. Diosiefsi stis 13:50 gia na doume se posi ora tha to bgali panserraikos.blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε Νικουλάε, πάρε Μάρτιν. Πάρε έστω Κωνσταντίνου, έστω κάτι βε. Πάρε έναν παίκτη της προκοπής μια φορά και θα πιάσω τους οργανωμένους να πάρουν εισιτήρια να τον ξεπληρώσεις! Έλεος μας έχεις γανιάσει κάθε χρόνο τα ίδια. Πάρε έστω για πρώτη και τελευταία φορά έναν παίκτη που να θέλουν τα παιδάκια να αγοράσουν ή να αποκτήσουν την μπλούζα του! Ακόμα Φοφόνκα, Μουράτι και Γκόγκα φοράνε κάποιοι. Το χεις πάρει χαμπάρι; Φτάνει πια. Είναι επιχείρηση σου και καλά κάνεις, αλλά θα μείνεις από πελάτες κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή