Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Βιάζεται να κάνει Δ.Σ η Σούπερ Λίγκα για να ανεβάσει Λιβαδειά, Δράμα!

Ενώ ακόμα δεν έχει συζητηθεί η έφεση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων κατά της Δόξας Δράμας και ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθεί έφεση και κατά του Λεβαδειακού, άρα και οι δύο ομάδες που διεκδικούν άνοδο στην Σούπερ Λίγκα δεν έχουν ξεμπλέξει με την υπόθεση των στημένων, η Σούπερ Λίγκα σπεύδει να κάνει Δ.Σ. με σκοπό να τις ανεβάσει στην θέση του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας.
Θυμίζουμε ότι ήδη δύο συμβούλια με αυτό το θέμα έχουν αναβληθεί και δεν αποκλείεται να αναβληθεί και αυτό. Παράλληλα, εκκρεμεί η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, που επίσης θέλουν να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα, στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 18/10. Η εκδίκαση πάντως αναμένεται να αναβληθεί λόγω της απεργίας των δικηγόρων και φαίνεται πως δεν θα εκδικαστεί και καμία άλλη υπόθεση όσο βρίσκεται σε ισχύ η απεργία των δικηγόρων.

πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου