Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σκέψεις για παραμονή Δημητρίου στη Football League!

Οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, η αθώωση του Λεβαδειακού, της Δόξας και του Αστέρα Τρίπολης έχουν "σκάσει" τον Πέτρο Θεοδωρίδη αρχικά και φυσικά τον Πανσερραϊκό. Μέχρι τώρα τον διακατείχε μια σιγουριά για την άνοδο της ομάδας ωστόσο μετά τα τελευταία γεγονότα, μόνο βέβαιος δεν είναι. Για αυτό υπάρχουν έτσι και αλλιώς έτοιμα τα πλάνα...Football League! Μετά την απομάκρυνση του Γιόσου Ουρίμπε ακούστηκαν διάφορα σενάρια για τον διάδοχο του με τον Παύλο Δερμιτζάκη και τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχουν τον τίτλο του φαβορί, για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά δεν αποκλείεται η λύση να έρθει εκ των έσω. Δηλαδή; Παύλος Δημητρίου! "Στρατιώτης" του Πανσερραϊκού που έχει κληθεί πάρα πολλές φορές να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας. Συνήθως ως υπηρεσιακός αλλά δεν αποκλείεται πλέον και ως...μόνιμος! Toυλάχιστον αυτό φέρεται να κυκλοφορεί ως σκέψη αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Πέτρου Θεοδωρίδη. "Σερραίους δε θέλετε; Σερραίους θα έχετε...". Βέβαια για να μη προτρέχουμε είναι απλά μια σκέψη που μεταφέρεται. Έτσι και αλλιώς ο Παύλος Δημητρίου και άλλες φορές ήταν υποψήφιος να πάρει το χρίσμα αλλά προτιμήθηκαν άλλες λύσεις.

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙ ΚΟΥΤΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣΚΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ Γ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Κος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.
    ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία σχέση με την πραγματικότητα το παραπάνω σχόλιο. Αναληθές κι επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή