Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Παρουσίασε νέες φανέλες ο Εθνικός Γαζώρου

Σε μια εκδήλωση που έγινε στο "Goal cafe", ο Εθνικός Γαζώρου παρουσίασε τις εμφανίσεις που θα φορά τη σαιζόν 2011-12 στο πρωτάθλημα της Football League2. Με βασική εμφάνιση την κλασσική μπλέ φανέλα, ως εναλλακτική την λευκή και ως τρίτη την ασπρόμαυρη ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Καλαποτλής, ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών "Legea" η οποία ντύνει Ιταλικές ομάδες όπως η Ουντινέζε, η Κατάνια, η Λιβόρνο, ομάδες της 2ης κατηγορίας της Ιταλίας και Εθνικές ομάδες όπως αυτές της Βοσνίας, του Μαυροβουνίου, της Αλβανίας και της Βορείου Κορέας.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Παναγιώτης Τσακίρης, είπε πως ο Εθνικός Γαζώρου θα εκπροσωπεί τη "Legea" στα ελληνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα μετά την περσινή σαιζόν με Βόλο και Καβάλα. Από τη πλευρά των παικτών ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης ευχήθηκε η φανέλα να φέρει τύχη στην ομάδα για να κρατήσει η συνεργασία αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου