Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η κατηγορία κρίνει το όνομα του νέου προπονητή...

Mετά την απομάκρυνση του Γιόσου Ουρίμπε είναι δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός δε θα βιαστεί ιδιαίτερα για τον αντικαταστάτη του. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης θέλει να περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται οριστικά η ομάδα και αναλόγως θα κάνει και την κίνηση του ωστόσο ήδη περνά από "ακτινογραφία" κάποιους προπονητές. Σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα πέρα από το όνομα-έκπληξη που είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ακολουθούν κατά σειρά οι Παύλος Δερμιτζάκης, Μάκης Χάβος και Γιώργος Παράσχος(αναλόγως τι θα γίνει με τον Λεβαδειακό). Μπορεί το όνομα του πρώην προπονητή της Εθνικής Κύπρου να έχει παίξει δυνατά κατά καιρούς αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση την οποία μόνο ο Πέτρος Θεοδωρίδης μπορεί να χειριστεί και δεν αποκλείεται να έχει μιλήσει ήδη μαζί του. Ρεαλιστικά φαβορί είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης που θέλει να έρθει και να δουλέψει στον Πανσερραϊκό ενώ ο 42χρονος πρώην προπονητής του Διαγόρα, του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ είναι φαβορί και για την περίπτωση...Football League.
Βέβαια σε αυτή τη κατηγορία παίζει δυνατά και ακόμα ένα όνομα. Αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου που με τη δουλειά που έχει δείξει σε Εθνικό και Δόξα Δράμας θεωρείται από τους πιο ανερχόμενους και έχει συμπάθειες, Η τελική απόφαση μπαίνει σε αναμονή μαζί με τις εξελίξεις.

3 σχόλια:

  1. Όποιος και να είναι ο προπονητής, τεχνικός διευθυντής θα είναι ο θείος Βασίλης και μάνατζερ ο ανηψιός Πέτρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Grigorioy re!!!!!!!!!ton phres xtes!!! oso gia A' thelw ton aggelo mono aytos tha kanei ta koimhsmena na paiksoyn mpala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γρηγορίου είναι πολύ καλός για την περίπτωσή μας ασχέτως που μπλεξε με λαμόγια σε Πειραιά κ Δράμα. Αρκεί να τον αφήσει/ουμε να δουλέψει μια 5ετία στην ομάδα χωρίς παρεμβολές από ΠΑΕ κ χωρίς γκρίνια από κερκίδα. Σε όποια κατηγορία κ να ναι αρκεί να στρώσει μια ομάδα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή