Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Με νέους και χωρίς τυμπανοκρουσίες η πρεμιέρα

Χωρίς πολλά λόγια λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει, με 20 ποδοσφαιριστές για προπόνηση οι 11 εκ των οποίων προέρχονται από την ομάδα Νέων(σημαντικό από την μεριά του) και χωρίς να θυμίζει σε καμία περίπτωση πρώτη προπόνηση προηγούμενων ετών πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πανσερραϊκού εν όψει της επόμενης περιόδου. Παρόντος του Ισπανού προπονητή Γιόσου Ουρίμπε που προσπαθεί να προσαρμοστεί, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Χρυσανθίδης, μίλησε στους παίκτες εντός των αποδυτηρίων, παρουσίασε τον νέο τους τεχνικό και τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 37 βαθμούς οι ποδοσφαιριστές πήγαν για προπόνηση στο βοηθητικό της Ομόνοιας αφού το Δημοτικό γήπεδο λόγω συντήρησης δεν ήταν σε θέση να τους φιλοξενήσει. Στην προπόνηση έδωσαν το παρών οι Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης(αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει σχέση με την υπόθεση Γεωργιάδη), Κολίτσι, Σαββίδης, Παϊζάνος, Τσαούσης, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Κώστας Τριανταφύλλου, Σάκης Παντελιάδης(ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας), Ανάκογλου, Κυριακίδης, Γκούρτσας, Κόντος, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σερέκας, Καψάλης, Μουσικάκης, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος ενώ παρών ήταν και ένας υπο δοκιμήν Λατινοαμερικάνος που ονομάζεται Σίτο Ροζάριο, είναι 24χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημας Β΄ Εθνικής της Αμερικής! Οι παίκτες ξεκίνησαν να καταγράφουν χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Σάκη Παντελίδη ενώ στη συνέχεια ο Γιόσου Ουρίμπε σε συνεργασία με τον Παύλο Δημητρίου προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους ποδοσφαιριστές με την...παγκόσμια γλώσσα του ποδοσφαίρου κάποιες πρώτες οδηγίες ενώ στη συνέχεια έγινε και οικογενειακό διπλό.  
Ακολουθούν φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση...
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα σε παράταξη. Με τη σειρά από αριστερά προς δεξιά: Τσαούσης, Κυριακίδης, Γουμάγιας, Κολίτσι, Δ. Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Παϊζάνος


Οι πρώτες οδηγίες από τον Γιόσου Ουρίμπε...
Ασκήσεις με τον Σάκη Παντελίδη σε κυκλική παράταξη...
Ο Γιόσου Ουρίμπε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του...
Ο Γιόσου Ουρίμπε με τους Παύλο Δημητρίου και Σάκη Παντελίδη...
Ο υπό δοκιμήν Ροζάριο από την Αμερική...

2 σχόλια: