Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Τα νέα της FOOTBALL LEAGUE 2

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
Παίκτες της ομάδας θα συνεχίσουν να είναι και την επόμενη χρονιά οι Κων/νος Κουμής και Ευθύμης Σιδηρόπουλος καθώς όπως ανακοίνωσε ο Μέγας οι δύο ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τα συμβόλαια τους. Παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζει να κινείται με την ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Τζάβρα που κατάγεται από το Γεφυρούδι ενώ την επόμενη Τετάρτη θα γίνουν και πάλι δοκιμαστικά.

OΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο Σέλι του νομού Ημαθίας θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Ποντίων όπως αποφασίστηκε. Το Σέλι βρίσκεται στη ΝΔ πλευρά του Βερμίου, σε απόσταση 24 χλμ. από τη Βέροια, 20 χλμ. από τη Νάουσα και 95 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη ενώ η περιοχή είναι σε υψόμετρο 1.600 μέτρων.Η ομάδα θα μεταβεί εκεί στις αρχές Αυγούστου ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν υπάρχει ακόμη κάποια εξέλιξη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Πέρα από την μεταγραφή του Προκόπη Καλογιάννη αλλά και την ανανέωση του Παναγιώτη Παπάζογλου οι οποίες ανακοινώθηκαν και επίσημα αλλά είχατε ενημερωθεί χθες από το pestoagorimou, o Eθνικός Γαζώρου ανακοίνωσε ακόμα μια μεταγραφή. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 19χρονος Σερραίος τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαννιώτης(φωτό), ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου. Ο Γιαννιώτης έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα Νέων του Ηρακλή και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Απόλλων Καλαμαριάς όπου έπαιξε στην Κ17 και Κ20 μέχρι να επιστρέψει στις Σέρρες. Παράλληλα τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι δοκιμών ποδοσφαιριστών. Όποιος επιθυμεί να δοκιμαστεί θα πρέπει πρώτα να καλέσει στα τηλέφωνα 6948877777 και 6974550202 και στο e-mail: info@ethnikosgazwrou.gr. Tέλος η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τελικά στις 25 και όχι στις 18 Αυγούστου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί λόγω της φημολογούμενης καθυστέρησης έναρξης των πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου