Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Στον Άρη ο Τριανταφυλλάκος! -"Να δικαιώσω όσους με επέλεξαν"

Το όνομα του γράφτηκε για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκ και για αρκετές από την Football League και αφού τα σενάρια φούντωσαν στις αρχές του καλοκαιριού, εκεί όπου το θέμα είχε σιγήσει ξαφνικά ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος φόρεσε τα κιτρινόμαυρα του Άρη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Αναγέννησης που " έβγαλε μάτια" στο φετινό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σήμερα παρουσιάστηκε και έγινε ακόμα ένα γρανάζι στην ελληνική "μηχανή" του Σάκη Τσιώλη ενώ θα αναχωρήσει άμεσα για το Καρπενήσι προκειμένου να βρει τους νέους συμπαίκτες του. Η Αναγέννηση αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 60.000ευρώ ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται πως θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 20χρονου επιθετικού.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ. Έχει γεννηθεί στις 16/07/1991, έχει ύψος 1.86 και είναι 80 κιλά. Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης τα τρία τελευταία χρόνια στην Football League 2  συνολικά σε 78 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Πέρσι σε 29 αγώνες (και δύο κυπέλλου) πέτυχε 9 γκολ.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων ο πoδοσφαιριστής μιλώντας στο www.arisfc.gr επεσήμανε: «Εδώ και αρκετό καιρό γνώριζα για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Λίγκα. Πολλές ομάδες είχαν προσεγγίσει και την Αναγέννηση για την απόκτησή μου και τελικά ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή. Πλέον ανήκω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να πάρω μέρος στην προετοιμασία, πλέον φορώντας την φανέλα του ΑΡΗ». Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την ομάδα του ΑΡΗ στο Καρπενήσι αύριο.

1 σχόλιο:

  1. μακάρι να τα καταφέρει.....

    όσο για τον Πανσερραϊκό..... όταν καταφέρνεις να χάνεις τα ταλέντα του νομού τότε είσαι άξιος της μοίρας σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή